Witajcie Romeciarze!
|
Autor |
Wiadomość |
Jaras
Uczeń
Liczba postów: 163
Imię: Jarek
Pojazd: Romet Komar
|
Witajcie Romeciarze!
Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Jarek, mieszkam w Rypinie. Od zawsze chciałem mieć komarka, niestety nigdy mi się to nie udało, aż do teraz. Jako dzieciak z zazdrością patrzyłem na kolegów, którzy mieli jawki, ogary. Niestety mnie nie byłoa na taki sprzęt stać. Byłem blisko posiadania ogara 205, kiedy miałem 13 lat, ale się nie udało. Teraz postanowiłem zaszaleć, tym bardziej, ze mój syn bardzo się zapalił na myśl o posiadaniu komara. Kupiliśmy więc to, co z komara zostało, czyli ramę z błotnikami na kołach z bakiem. Dużo nam brakuje, zdjęcie w avatarze to marzenie, żeby nasz tak wyglądał. Mam nadzieję, że to się uda. Tym bardziej liczę na to, że znajdę na tym forum wsparcie i fachowe porady. Jeszcze raz witam.
|
|
17-09-2013 23:13:58 |
|
|
Semmao
Podszeptywacz
Liczba postów: 4,470
Imię: Tom
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Witajcie Romeciarze!
Jak masz czas i wytrwałość, to warto jest ratować swój sprzęt, chociażby z sentymentu. Pytanie zasadnicze też - jakie masz plany wobec Komarka - czy ma on dokumentację - czy chcesz nim się legalnie poruszać? Jeśli papierów brak, a chcesz jeździć, to lepiej kupić kolejny sprzęt z papierami i jego zrobić (czy kupić zrobionego), a tego dla przyjemności jako eksponat, ew przyszłą rejestrację jako zabytek/unikat. Trochę postoi i wartości nabierze.
Quake96 - 18-06-2013 22:49 -Cóż chciałeś Rometa to musisz się liczyć z wydatkami
kamil97 - 22-10-2014 10:02 -Ano ,,Chciales rysia, musisz się liczyć z wydatkami"
jurek_j - 25-04-2016 19:28 -chciałeś rometa, musisz się liczyć z problemami
|
|
19-09-2013 09:35:26 |
|
|
BartuS
( . Y . )
Liczba postów: 1,100
Imię: Bartosz
Pojazd: Romet Ogar 205
|