Jawa 50 mustang, kondzia
|
Autor |
Wiadomość |
kondzio310
Kondziu
Liczba postów: 810
Imię: Konrad
Pojazd: Inny
|
RE: Jawa 50 mustang, kondzia
po drodze, renta, słoniny, krzyworzeką, czastary czy cuś, niedaleko mnie są wegry są te miejscowości fajne nie które,
Spalanie 3.5 litra jestem zadowollony bardzo
|
|
30-08-2013 22:42:27 |
|
|
bartix4
Romeciarz
Liczba postów: 254
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
30-08-2013 22:46:02 |
|
|
kondzio310
Kondziu
|
Wczoraj po rozpoczęciu poszedłem i zamówiłem sobie 2 naklejki na zbiornik dla jawusi
Siedzę na podst. przedsiębiorczości , a tu bzy bz bzy w kieszeni, czytam i tu radość naklejki do odebrania. No to po szkole ide kawałek drogi i odbieram, a tu 3 , czy sie pomylyłem czy co przy zamówieniu, ale mówi żę tak musiała wydrukować , a czy by odcieła tą 3 czy by zostawiła to i tak płące 10 to i tak 10 zł, więc jedna gratis haha
Tu już naklejone, wydaje się że krzywo , ale to jest tak zdjęcie zrobione, bo jest równo
a tutaj ta gratisowa co zostałą po odcienciu od pozostałych
|
|
03-09-2013 16:48:12 |
|
|
kondzio310
Kondziu
|
Zakorzyło się w temacie, i musze to nadrobić.
Jawka Oficjalnie zakończyła zimowanie, postała trochę, może 3-4 miesiące, Ale Dzisiaj ją przegoniłem no i jest to coś w tym sprzęcie, normalnie banan z twarzy nie schodził podczas jazdy , Jest MOC, w porównaniu do 205-tki . Ale dzisiaj przetarłem ją z kurzu, poprawiłem pokrywy silnika , choć już sie dosyć porysowały.
Na pokrywy jeszcze jakaś pasta polerska do aluminim by sie przydałą, ale nie miałęm nic niestety i jest tylko tak :
No to tyle w lutym , Za chwile mam Urodziny i imieniny to może sobie kupie, nowe obręcze w chromie i szprychy, bębny przetoczę bo jakieś krzywe, nowe szczęki, nowe nyple ,no i bedzie gitara
A no i jeszcze cel, nastepny, to obszyć siedzenie i to zrobić jak należy , bo ten śmieszny pokrowiec to śmiechu warte
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-02-2014 21:09:03 przez kondzio310.)
|
|
10-02-2014 21:05:19 |
|
|
motomaniak
Technik
Liczba postów: 1,022
Imię: Jakub
|
|