Komar Sztywniak Kaniloxa
|
Autor |
Wiadomość |
Kanilox
Moplikowiec
Liczba postów: 3,490
Imię: Kamil
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Komar Sztywniak Kaniloxa
Przyszła jedna z przesyłek.
Kompletna instalacja elektryczna.
Jej schemat
Przednia ośka, gumy przedniego amortyzatora, łożyska główki ramy.
Dzisiaj może jeszcze przyjdą linki albo naklejki.
|
|
26-07-2013 12:25:35 |
|
|
Kanilox
Moplikowiec
|
Wczoraj jeszcze przyszły naklejki i linki
I powiem tak, naklejki wyglądają na bardzo dobrej jakości, w kopercie do nich dostałem szczegółową instrukcje naklejania, wizytówkę i tekturę żeby koperta się nie zginała, ogólnie jestem zadowolony z tej firmy, i ceny wcale nie są jakoś wysokie, bo 12 zł za dwie naklejki + 5 zł za przesyłkę a inni na aukcjach dawali np jedna za 4,80 do tego przesyłka 7 zł.
No i linki, wydają się grubsze i twardsze niż te powszechne czarne, jedyna rzecz do której miał bym wątpliwość to kolor metalu linki licznika, jest porostu inna niż oryginał.
Kurde, żal że nie da się kupić z kremowymi pancerzami, ale biały jest bardziej podobny do kremowego niż szary.
Dzisiaj wrzucę jeszcze jeden post z prac.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-07-2013 16:19:49 przez Kanilox.)
|
|
27-07-2013 16:18:18 |
|
|
Kanilox
Moplikowiec
|
(27-07-2013 19:33:09)Błażej napisał(a): Instalacji sam nie umiałeś zrobić ? czy oplotu nie miałeś ?
Co do linek to porażka, te linki są do bani, a linka od biegów wytrzymuje kilkadziesiąt naciągnięć
Sam może i bym dał rade zrobić, ale nie wolałem jednak zainwestować i kupić gotowca, poprostu chciałem mieć pewność że to będzie dobrze zrobione i według oryginału.
Co do linek to może miałeś jakiś wadliwy model czy coś, zobaczymy co z nich będzie.
Powiedz mi jakie ty linki polecasz.
|
|
27-07-2013 23:42:26 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 44 gości
|
|