Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Rower marki Romet..
|
Autor |
Wiadomość |
TomuS
Ogarowiec
Liczba postów: 50
Imię: Tomasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
Rower marki Romet..
Hi, nie znam dokładnego modelu (na kierownicy pisze romet i w innych miejscach na ramie, chyba z 5 punktów xD), nie przechwalając się.. rower mam.. odrestaurowany (?)
na zdjęciu można zobaczyć, jeśli ktoś by się chciał przyjrzeć, mogę zrobić więcej zdjęć
http://i.imgur.com/zZ2HYJs.jpg
na początku gdy go dostałem był czerwony, jednak że postanowiłem go z bratem odświeżyć wedle naszego kaprysu.
zdjęcie troche nie wyraźnie.. ale co tam, troszeczke ciemno
rowerem jeździłem jakiś czas, potem był pomalowany bla bla bla sratatata
była też kupiona nowa felga, w starej chciałem wymienić łożyska i nieuważnie rozbierałem, później nie mogłem złożyć, więc kupiłem nową I ZROBIŁEM WIELKI BŁĄD BO WYWALIŁEM STARĄ NA ZŁOM -,-
nowa zaczęła ostatnio szfankować i nie chce mi sie jej rozbierać (znudziło mi się papranie w felgach) a gwarancja przepadła, minęło sporo czasu.
z racji że mam rower górski (poskładany z kilku ale wygląda nieźle jednak to nie polski rower więc tak na marginesie go kiedyś tam tutaj dolepie)
postanowiłem sobie rower postawić do pokoju ( zdjęcie na korytarzu xD ) jako ozdoba bo wizualnie no jest taki jak widać, nie będę się rozpisywał dalej, bo będzie z tego książka
|
|
25-06-2013 23:02:06 |
|
|
TomuS
Ogarowiec
Liczba postów: 50
Imię: Tomasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
26-07-2013 18:35:37 |
|
|
Sołtys
Ja tu tylko sprzątam...
Liczba postów: 1,557
Imię: Bartek
Pojazd: Inny Romet
|
|
27-07-2013 11:10:04 |
|
|
wnusiu94
Moderator Działu Rowerowego
Liczba postów: 3,184
Imię: Adam
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: Rower marki Romet..
Legenda nie umiera nigdy. | Różowy Składak - Zapraszam!
|
|
29-08-2013 12:51:00 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|