Pozdrowienia i zapytanie z Rometowskiej stolicy....
|
Autor |
Wiadomość |
Taśma
Pro
Liczba postów: 3,952
Imię: Mikołaj
Pojazd: Inny
|
RE: Pozdrowienia i zapytanie z Rometowskiej stolicy....
(24-06-2013 02:25:03)Quake96 napisał(a): Nie wiem jakie są koszta części, ale wiem, że z dostępnością jest kiepsko. A u nas w mieście to tym bardziej. Nie mniej jednak nie zrażaj się i spróbuj podjąć wyzwanie Może wcale nie będzie tak dużo pracy.
Miałeś charta że się wypowiadasz?
Z częściami jest lepiej jak mówią inny i jak się wydaje. Najgorzej jezt z błotnikami i przełącznikami.
Koszty? Ujdą Też jest lepiej jak mówią.
Z której części Bydgoszczy jesteś?
P.S: Witam
Cytat:Bo życie jest za krótkie, aby czekać na iskrę i dwa obroty wału.
|
|
24-06-2013 15:01:24 |
|
|
tranway
Nowy
Liczba postów: 3
Imię: Johnny
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Pozdrowienia i zapytanie z Rometowskiej stolicy....
(23-06-2013 23:51:03)simon1998 napisał(a): A masz do niego papiery?
He.... tej rozmowy jeszcze nie odbyłem z teściem Ale są spore szanse, że albo ich nigdy nie było, albo zaginęły w czasie. Jak to wygląda w takim przypadku z prawnym wskrzeszeniem, żeby można było na legalu śmigać po ulicach?
(24-06-2013 15:01:24)Taśma napisał(a): Z częściami jest lepiej jak mówią inny i jak się wydaje. Najgorzej jezt z błotnikami i przełącznikami.
Koszty? Ujdą Też jest lepiej jak mówią.
Z której części Bydgoszczy jesteś?
Z Błonia jestem. A pytając o części chodzi mi bardziej o elementy mechaniczne - silnik, hamulce. Przyznam się szczerze, że aż tak dokładnie mu się nie przyglądałem, ale Charcik wygląda na w miarę kompletny i w niezłym stanie wizualnym. Najważniejsze, żeby dostać cześci dzięki którym można ruszyć w trasę, reszta to już estetyka.
(24-06-2013 15:22:09)Przemek napisał(a): Jak Chart znajduje się na terenie Bydgoszczy to możemy podjechać, objerzeć i coś o nim powiedzieć.
Na razie jest ciągle na działce pod Koronowem. Żeby go zabrać muszę najpierw pogadać z teściem, a żeby z nim pogadać chcę zmierzyć siły na zamiary, żeby - tak jak pisałem - Chart nie zmienił tylko lokalizacji, gdzie zbiera kurz.
Dzięki Panowie za odzew....
|
|
27-06-2013 00:21:09 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|