Zielona tablica rejestracyjna i części s38 i ogar205 komar i inne
|
Autor |
Wiadomość |
Adi
Yyyy... ja?
Liczba postów: 691
Imię: Adrian
Pojazd: Romet Ogar 205
|
RE: Zielona tablica rejestracyjna i części s38 i ogar205 komar i inne
|
|
11-05-2013 12:48:19 |
|
|
Adi
Yyyy... ja?
|
Mam jeszcze te cudeńka:
Są to tylne amortyzatory POLSKIEJ produkcji, przede wszystkim NOWE Amorki odkupiłem wraz z t1 od znajomego, nigdy nie były one montowane w żadnym sprzęcie i są Polskie (wskazuje na to napis na nich, załączony na foto) Stan prawie idealny, ponieważ amorki u mnie leżą w wilgotnym miejscu i zaczęła na nich pojawiać się powierzchowna rdza (sprzedaje ponieważ nie chce by się niszczyły, a tę rdzę idzie jeszcze zetrzeć chociażby ściereczką). Nie mam ich na allegro wystawionych, bo chce zaoferować je forumowiczom (jak nie będzie chętnych to wystawie na allegro). Stan jak pisałem, zresztą widać na foto.
Cena: nie mam pojęcia ile mogą być takie warte, więc jestem otwarty na wasze propozycje jednakże uprzedzam, że nie sprzedam tego za takie całkiem grosze, więc nie pisać daje 10zł czy coś w tym stylu Na propozycje czekam tu lub PW
|
|
30-05-2013 17:42:01 |
|
|
Adi
Yyyy... ja?
|
|
|
23-06-2013 00:48:11 |
|
|
krajan
Nowy
Liczba postów: 77
Imię: Andrzej
Pojazd: Romet Pony
|
(18-04-2013 19:09:52)Adi napisał(a): Mam do sprzedania także "papiery" do komara. Papiery - bezterminowe zgłoszenie do rejestru (mam je od 1 właściciela, ja jestem w zasadzie 2 ) oraz opłata w PZU ważna 31.12.13 r. (zapłacona pierwsza rata, druga do zapłaty w czerwcu ok.19 zł przy pełnych zniżkach), a także zieloną tabliczkę rejestracyjną. Do rejestru wpisano 17.01.1989 r.
Niestety nie mam ramy, ale mogę dorzucić (za drobną opłatą) którąś z ram od komara (niebieska - nie przyglądałem się ale nr są niedokładne, zielona - ma tabliczkę znamionową). Jeżeli ktoś interesowałby się zakupem papierów to proszę o kontakt. Cena dokumentów 170 zł (jeżeli ktoś ma inną propozycję to pisać), a jedną z ram dorzucę do papierów po cenie złomowej za 5 zł (żeby dobrze się jej wiodło ), osobno ramy do kupienia trochę drożej. Zainteresowani PW
Czy na te papiery poszłoby zarejstrować motorynkę? co pisze dokładnie w papierach? Jeśli tak ....to myślę ,że byśmy się dogadali:)Odpisz na pw
(24-06-2013 07:17:22)krajan napisał(a): (18-04-2013 19:09:52)Adi napisał(a): Mam do sprzedania także "papiery" do komara. Papiery - bezterminowe zgłoszenie do rejestru (mam je od 1 właściciela, ja jestem w zasadzie 2 ) oraz opłata w PZU ważna 31.12.13 r. (zapłacona pierwsza rata, druga do zapłaty w czerwcu ok.19 zł przy pełnych zniżkach), a także zieloną tabliczkę rejestracyjną. Do rejestru wpisano 17.01.1989 r.
Niestety nie mam ramy, ale mogę dorzucić (za drobną opłatą) którąś z ram od komara (niebieska - nie przyglądałem się ale nr są niedokładne, zielona - ma tabliczkę znamionową). Jeżeli ktoś interesowałby się zakupem papierów to proszę o kontakt. Cena dokumentów 170 zł (jeżeli ktoś ma inną propozycję to pisać), a jedną z ram dorzucę do papierów po cenie złomowej za 5 zł (żeby dobrze się jej wiodło ), osobno ramy do kupienia trochę drożej. Zainteresowani PW
Czy na te papiery poszłoby zarejstrować motorynkę? co pisze dokładnie w papierach? Jeśli tak ....to myślę ,że byśmy się dogadali:)Odpisz na pw
Sory...nie przeczytałem wszystkich postówtak się napaliłem...a tu papiery sprzedane
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-06-2013 07:25:27 przez krajan.)
|
|
24-06-2013 07:17:22 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|