Mój pierwszy Ogar 200
|
Autor |
Wiadomość |
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Mój pierwszy Ogar 200
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
|
|
23-05-2013 17:18:28 |
|
|
Quake96
|
(23-05-2013 19:27:48)Marwerick napisał(a): jak dobrze że okazałem się przydatnym gdybyś to acetonem(klej po naklejce) zmył to razem z lakierem by poszło
A tak benzynką nawet szorować nie musiałem. Ot przetarłem kilka razy i czysto
Btw. Zrobiłem dzisiaj test. Zalałem mu czystej benzyny (bez dodatku żadnego oleju). Jaki efekt? Kopci jak lokomotywa ![:F :F](images/zab.gif) Później wrzucę filmik, jak kumpel mi prześle, bo nagrywał swoim telefonem. Ogólnie to przestał zalewać świecę (czy to na mieszance czy na czystej 95) ale wciąż kopci czyli bierze olej ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) Miny znajomych jak zakopciłem pół ulicy - bezcenne
Btw. pchając z kumplem ogiego do domu, spotkaliśmy znajomego, który stał sobie przed swoją kamienicą. Chciałem mu pokazać jak Ogarek kopci i odpaliłem go. Przygazowałem na chodniku i żeby zawrócić musiałem na moment wjechać na ulice. Jak potem się skapnąłem za mną po ulicy jechała SM -,- Jechali akurat do kamienicy tego znajomego, bo jakiś menel tam zasnął, ale przy okazji doczepili się do mnie. Jeden wyskoczył na mnie serią pytań jak z karabinu ![:F :F](images/zab.gif) " Gdzie jest kask?! Czemu jeździsz po ulicy?! Masz uprawnienia?! Gdzie masz dokumenty?! " A ja oczywiście starą strategią zacząłem gadać, że to tylko na chwile, że dokumenty w domu itd. No i mnie puścił, ale kazał mi go pchać do domu ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif) I jeszcze dodał "Jakbym był złośliwy kazałbym wykręcić wentyl z przodu".
|
|
23-05-2013 21:28:58 |
|
|
kondzio310
Kondziu
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/technik.png)
Liczba postów: 810
Imię: Konrad
Pojazd: Inny
|
Z przodu to pół biedy ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) , gorzej z tyłu ![:F :F](images/zab.gif) >
Jednak naklejki potrzebne są bardzo, zmiana na lepsze oczywiśćie
|
|
23-05-2013 21:49:44 |
|
|
Quake96
|
(23-05-2013 21:49:44)kondzio310 napisał(a): Z przodu to pół biedy , gorzej z tyłu >
Jednak naklejki potrzebne są bardzo, zmiana na lepsze oczywiśćie
Wiesz, ja tam myślałem, że zaraz będą chcieli mnie zwijać, a ja tu nawet nie miałbym jak uciekać tym trupem ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) Żeby normalnie jeździł, to tak jak ich zauważyłem, tak bym na chodnik zjechał i dzida do domu (żeby za mną jechać musieliby jechać pod prąd) ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) Nawet bym się nie zastanawiał
Naklejki nie to, że bardzo potrzebne, ale ja lubie takie detale i najbardziej się z takich ciesze ![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif) Do dopełnienia całości brakuje mi tylko kedry i centralnej stópki
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-05-2013 21:53:22 przez Quake96.)
|
|
23-05-2013 21:52:10 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości
|
|