Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
No i jest - Flaming!
|
Autor |
Wiadomość |
Szczepan93
Nowy
Liczba postów: 15
Imię: Michał
Pojazd: Inny
|
No i jest - Flaming!
Witam wszystkich!
Jak pewnie większość pamięta, planowałem kupić Wigry 3. Tak się jednak złożyło, że podarowano mi Flaminga, który na żywo podoba mi się znacznie bardziej, niż na zdjęciach w internecie!
Stan oceniam na dobry, czeka mnie oczywiście trochę modyfikacji, ale nie jest źle jak na pierwszy rzut oka. W najbliższym czasie postaram się go rozkręcić i zobaczyć co dzieje się głębiej.
Jak już wcześniej mówiłem, zdaję sobie sprawę, że moja koncepcja jest znacznie inna, niż u większości fanatyków tej marki, którzy starają się doprowadzić rowery do wyglądu z fabryki. Chciałbym trochę poszaleć z kolorami (zdrowy rozsądek wchodzi w grę ), powymieniać co się da na nowsze. Liczę na miłą współpracę, ponieważ dopiero uczę się tego wszystkiego.
Zdjęcie 1
Zdjęcie 2
Zdjęcie 3
|
|
29-04-2013 20:38:40 |
|
|
ziman1998
Strzeżegę oryginalnych rometów
Liczba postów: 351
Imię: Szymon
Pojazd: Romet 50-T-1
|
|
29-04-2013 20:43:50 |
|
|
Semmao
Podszeptywacz
Liczba postów: 4,470
Imię: Tom
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: No i jest - Flaming!
(29-04-2013 21:48:23)MichalSR50 napisał(a): Skądś kojarzę ten kształt ramy. Mam Flaminga z 1990, ale różni się detalami, no i nie jest składany
Flamingi robione przez FSM nie były składane. Mój sąsiad ma. Namawiam go żeby mi sprzedał.
Taki stan takiego Flaminga to naprawdę rzadkość! Masz całkiem niezły unikat! Naprawdę szkoda go przerabiać, tak zachowanego lakieru, oryginalnych naklejek czy nie dotkniętych rdzą felg można już nie znaleźć. Jak chcesz coś przerabiać, to lepiej faktycznie kupić ze złomu coś za 20-30zł i robić. Tego Flama było by kosmicznie szkoda...
Jak chcesz to się mogę z Tobą zamienić, podeślę Ci jakiegoś Rometa do remontu, a Ty mi oddasz tego i będzie stał w suchym ciepłym garażu, aż otworzę własne muzeum.
Quake96 - 18-06-2013 22:49 -Cóż chciałeś Rometa to musisz się liczyć z wydatkami
kamil97 - 22-10-2014 10:02 -Ano ,,Chciales rysia, musisz się liczyć z wydatkami"
jurek_j - 25-04-2016 19:28 -chciałeś rometa, musisz się liczyć z problemami
|
|
29-04-2013 22:25:50 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|