Witam. Dzisiaj zaprezentuję wam mój skutere♀k którym jest Router City Line prosto z Tesco. Skute♀r 2 lata temu dostałem od brata. W zeszłe wakacje został zrobiony swap i od tamtego czasu skut♀er pokonał w sumie około 200 km z powodu różnych problemów technicznych i zdrowotnych (3 miesiące na zwolnieniu, miesiąc w szpitalu)
Aktualny setup wygląda tak:
Wał S6 HPC
Wario S6 Sport Pro
Sprzęgło Tec Racing
Dzwon Tec R CNC
Pasek Stage 6
Cylinder DR EVO 70
Wygar Yasuni R
Sprzęt jest wyregulowany, dzisiaj poskładałem czekam tylko na roztopy.
Strach po śniegu jeździć, więcej niż 1/4 manetki i tył mnie zaczyna wyprzedać...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-03-2013 19:48:38 przez Vladimir.)
Kanapa na tygodniu leci do tapicera, a przyspieszenie nie testowane bo na dotarciu a do tego ślisko. Strach jeździć po śniegu, daje więcej jak 1/4 manetki i tył mnie zaczyna wyprzedzać. Zero przyczepności.
Ciekawy set. Orientujesz sie ile to ma mniej wiecej mocy ??
Pisk opon słychać z dala ktoś na Charcie zapier**** !!!
Mam Rometa i dwa kaski więc wybiorę się na laski
(25-08-2011 00:10:48)soczek napisał(a): Rób na orginał. Tjunink to tylko młode oszołomy praktykują, a potem na stare lata i tak mądrzeją (wiem po sobie).
Działaj, pozdro !
Przemi tak zostanie, wstawiam tylko we wlot jeszcze lampę od Gilery Ice, BMX'a robię i tyla. Wygląd to taki element zaskoczenia ma być Niby tak się rozpada a bierze większość Plastiki ewentualnie na jeszcze większą ilość tyrtytek połapię Co do lampy, to maznę ją tylko jeszcze czarnym połyskiem tak żeby się zlewała z resztą i będzie gitara A, i błotnik zostaje, chcę mieć czysty gaźnik .
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-03-2013 21:07:43 przez Vladimir.)
(11-03-2013 20:28:33)Vladimir napisał(a): Przemi tak zostanie, wstawiam tylko we wlot jeszcze lampę od Gilery Ice, BMX'a robię i tyla. Wygląd to taki element zaskoczenia ma być Niby tak się rozpada a bierze większość Plastiki ewentualnie na jeszcze większą ilość tyrtytek połapię Co do lampy, to maznę ją tylko jeszcze czarnym połyskiem tak żeby się zlewała z resztą i będzie gitara A, i błotnik zostaje, chcę mieć czysty gaźnik .
Aha rozumiem spoko !
Moje Maszyny:
komar 2352
Romet Polo Sprzedane:
Romet 50 t-1
Romet ogar 205
Jawa kaczka
komar 2330
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.