Ile kosztuję opłacenie sk*tera???
|
Autor |
Wiadomość |
kondzio310
Kondziu
Liczba postów: 810
Imię: Konrad
Pojazd: Inny
|
RE: Ile kosztuję opłacenie sk*tera???
Ale sie kiedyś uśmiałem, jak sie gościowi Kibel zespuł, zgasł mu i koniec, ani na pych a na nic, na rozruszniku mu nie chciał palić to kopał a że kopać nie umie to i tak nie odpalił sprzęta. I telefon do Matki żeby po niego przyjechała, za 10 minut przyjeżdża matka, coś tam do niego gada, gościu znowu próbuje odpalić i sie nie udało.
To sznurek do samochodu przywiązała, a drugi koniec skuterzysta w ręce wziął, ujechali pięć metrów, samochód zwolnił, sznurek położył się na asfalcie, skuter najechał na sznurek, samochód ruszył, sznur się wkręcił w koło tak że się zablokowało, jeden pisk, szczęście że się nie przewrócił.
Po nieudanej próbie zadzwonili bo jakaś babkę, ona przyjechała busem, wszystkich zwyzywała, załadowali na busa tego skutera no i pojechali. Chciałem mu iść pomóc, ale co się będę wtrącał.
A takiego Rometa, jak mu zgaśnie to chociaż na pych może próbować odpalić.
|
|
24-01-2013 18:07:24 |
|
|
alek736
Zawodowiec
Liczba postów: 2,935
Imię: Aleksander
Pojazd: Romet Ogar 205
|
(24-01-2013 18:07:24)kondzio310 napisał(a): Ale sie kiedyś uśmiałem, jak sie gościowi Kibel zespuł, zgasł mu i koniec, ani na pych a na nic, na rozruszniku mu nie chciał palić to kopał a że kopać nie umie to i tak nie odpalił sprzęta. I telefon do Matki żeby po niego przyjechała, za 10 minut przyjeżdża matka, coś tam do niego gada, gościu znowu próbuje odpalić i sie nie udało.
To sznurek do samochodu przywiązała, a drugi koniec skuterzysta w ręce wziął, ujechali pięć metrów, samochód zwolnił, sznurek położył się na asfalcie, kibel najechał na sznurek, samochód ruszył, sznur się wkręcił w koło tak że się zablokowało, jeden pisk, szczęście że się nie przewrócił.
Po nieudanej próbie zadzwonili bo jakaś babkę, ona przyjechała busem, wszystkich zwyzywała, załadowali na busa tego kibel no i pojechali. Chciałem mu iść pomóc, ale co się będę wtrącał.
A takiego Rometa, jak mu zgaśnie to chociaż na pych może próbować odpalić.
Na pych??? A jak się sk*ter odpala na pych???Pierwsze słysze.
Pojazdy:
- Romet Ogar 205
- TGB 101s Orion
- Honda CBR 125r
- Volkswagen Golf IV Highline
|
|
24-01-2013 22:50:14 |
|
|
Mysiu
"Za mną tylko kurz.."
Liczba postów: 788
Imię: Kamil
Pojazd: Romet Ogar 205
|
(24-01-2013 17:53:20)Kubasio napisał(a): tak charta kupi i mu sie spierdoli a kiblem dojedzie
Tak sądzisz ?
Porównaj sobie że haziel ma plastiki a Romety mają blachę !
Haziel ma ekonomiczne silniki w 4T ale one nie chcą jechać ! W 2kę pod lekką górkę to już jest katorga dla zablokowanego silnika.
|
|
26-01-2013 00:37:41 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|