Kropka
Nowy
Liczba postów: 2
Imię: Kaja
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Witam
Hej, nazywam się Kaja i zakochałam się w Komarze sport. Po wielomiesięcznych poszukiwaniach kupiłam takiego ze Szczucina, (od miłego chłopaka, który wiele mi pomógł), komar ideałem może nie jest (nie ma iskry ma scentrowane koła i kilka innych braków), ale do mnie przemówił, przywlokłam go do Krakowa i będę romontować, jak tylko odgrzebię się na studiach. Mam nadzieję, że znajdę tu jakieś cenne informacje, ponieważ na motorowerach nie znam się jeszcze wcale i nie umiem nawet tym jeździć, a co dopiero przy tym robić. Naprawiam dużo swój samochód, więc może motorower mnie nie przerośnie mimo wszystko Pozdrawiam wszystkich serdecznie
|
|
14-01-2013 23:55:24 |
|
|
kw112
Chart passione mea, et vita mea
Liczba postów: 2,014
Imię: Michał
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Witam
(14-01-2013 23:55:24)Kropka napisał(a): Hej, nazywam się Kaja i zakochałam się w Komarze sport. Po wielomiesięcznych poszukiwaniach kupiłam takiego ze Szczucina, (od miłego chłopaka, który wiele mi pomógł), komar ideałem może nie jest (nie ma iskry ma scentrowane koła i kilka innych braków), ale do mnie przemówił, przywlokłam go do Krakowa i będę romontować, jak tylko odgrzebię się na studiach. Mam nadzieję, że znajdę tu jakieś cenne informacje, ponieważ na motorowerach nie znam się jeszcze wcale i nie umiem nawet tym jeździć, a co dopiero przy tym robić. Naprawiam dużo swój samochód, więc może motorower mnie nie przerośnie mimo wszystko Pozdrawiam wszystkich serdecznie
załóż własny wątek, a ie do czyjegoś wchodzisz.
Ale widzę następna lady, o ile to nie jaja.
20.08.2012, 20.38 patrzyłem na zegarek- zakup charta 210
Mój Romet Chart 210 nowa edycja!
nikt tak ci nie wytłumaczy jak schemat!
027 bogiem, 023 nałogiem, s38 podstawą, 019 zabawą
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-01-2013 00:01:22 przez kw112.)
|
|
14-01-2013 23:58:26 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|