dave123q
Dejwu

Liczba postów: 287
Imię: Dawid
Pojazd: Inny
|
RE: A1...?
Już Ci odpisałem coś na ten temat wyżej.
Rozumiesz że Cie odholują bo nie ma uprawnień?
Pewnie, że rób. A1 też się przyda, narazie masz mińska więc jeszcze lepiej  Wiadomo, kat.B jest bardziej przydatna, ale zaużmy, że i tak nie będziesz jeździł samochodem, albo bardzo rzadko tak jak jest to w moim przypadku. WIęc jak najbardziej, rób A1
"Booo jazda na Etezecie jest najlepszą jazdą na świecie, a jazda na komarzeeeee powoduje inflację marzeń, łooooo"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-12-2012 22:30:15 przez dave123q.)
|
|
26-12-2012 22:27:08 |
|
|
Sr-ka
Praktykant

Liczba postów: 363
Imię: Łukasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
27-12-2012 00:32:17 |
|
|
Irek
-----

Liczba postów: 1,410
Imię: .
Pojazd: Inny
|
RE: A1...?
No z tymi godzinami to ja nie wiem , na A nie wyjeździłem 20 , nie miałem teorii a i tak pełną cene zapłaciłem.
A1 to samo, próbowałem sie dogadać ale nie było opcji, zrobiłem teorie ale nie chciało mi sie na jazdy chodzić, za A1 płaciłem 1000 ale że te teorie se przerobiłem to jak zrezygnowałem oddali 900zł , kwestia była tego że trafiłem na tego porytego współwłaściciela ośrodka. A kumpel z klasy który sk uterem tylko jeździł pare miesięcy wytargował zrobienie kat A za 500zł i wyjeździł kilka godzin no ale on u nich wcześniej robił B to miał sie jak targować
Przy nowych przepisach A1 słabo sie opłaca, dawniej to po A1 można było tanio i szybko zrobić A, teraz jeszcze A2, A do tego trudniejsze egzaminy, no kupa kłopotu
Jak masz jakieś fajne boczne i leśne drogi albo często sie policja nie pojawia ja w A1 bym sie nie bawił , tym bardziej że pisałeś że nie zamierzasz sie daleko wyprawiać.
Sam to żałuje tylko tych 100zł straconych na A1 i 1100 na A, i tak mi to nie potrzebne. Ale sie napaliłem, troche nie potrzebnie, ale cóż raz sie traci raz zyskuje
Choć 750 zł to bardzo tanio, ale tak jak Błażej pisał kwestia dużej konkurencji.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-12-2012 11:44:09 przez Irek.)
|
|
27-12-2012 11:29:40 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|