Romet 50 T 1 pierwszy rok produkcji zakupiłem go w tym roku od kolegi z innego forum ,przytargałem go z siostrą z pod samej Hajnówki pojechaliśmy po niego pociągiem. Siostra zaplanowała całą podróż wyjechaliśmy o 5,30 a wróciliśmy o 22 .Było warto zawsze chciałem takiego mieć, ale na razie mam tylko ramę ze zdjęć
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-11-2012 19:29:19 przez janosikmz19822.)
(22-11-2012 19:20:10)janosikmz19822 napisał(a): Romet 50 T 1 pierwszy rok produkcji zakupiłem go w tym roku od kolegi z innego forum ,przytargałem go z siostrą z pod samej Hajnówki pojechaliśmy po niego pociągiem. Siostra zaplanowała całą podróż wyjechaliśmy o 5,30 a wróciliśmy o 22 .Było warto zawsze chciałem takiego mieć, ale na razie mam tylko ramę ze zdjęć
I teraz elegansio. Powiedz mi jak wyglądał transport pociągiem ?
Mój Romet Chart 70ccm "Śpieszmy się kochać Motóry polskiej produkcji - Tak szybko odchodzą"
Troche sporo za niego dałeś jak na ten stan. Czeka cie troche pracy i bedzie piekny Powodzenia
Pisk opon słychać z dala ktoś na Charcie zapier**** !!!
Mam Rometa i dwa kaski więc wybiorę się na laski
(25-08-2011 00:10:48)soczek napisał(a): Rób na orginał. Tjunink to tylko młode oszołomy praktykują, a potem na stare lata i tak mądrzeją (wiem po sobie).
Działaj, pozdro !
Forum by Tomasso94 2010 - 2023. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis i odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.