Tomasso94
Przebiegły Administrator :D
Liczba postów: 4,036
Imię: Tomasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
26-04-2011 22:49:56 |
|
|
Keen
Komarzysta
Liczba postów: 11
Imię: Tomek
Pojazd:
|
RE: Cześć
Oj mam nadzieję, że moje dzieci tego nie przeczytają ( a przynajmniej nie zastosują, choć nie zabraniał bym im)
Kup motorynkę i rozbierz u kumpla na części.
Znoś do domu po kawału ( najpierw lampę, potem błotnik, lagi ........ ).
Powoli to w domu czyść i skręcaj do kupy. Tylko nie usyf wszystkiego bo przyniesie to odwrotny efekt.
Pokaż w domu, że składasz to z zamiłowania i hobby, a nie po to żeby rozbijać się bezsensownie.
W ten sposób odrestaurujesz sprzęt, jednocześnie przyzwyczajając rodzinę do 'morórmanii".
Jest w tym kawał ciężkiej pracy, ale przyniesie efekty. Raczej żaden rodzic widząc, że dziecko wykazuje tak duże zainteresowanie i wkłada w to tyle wysiłku nie będzie miał serca zabronić.
Pamiętaj - nie za szybko, i z głową.
-----------
Pozdrawiam
Tomek.
http://www.klubsingiel.fora.pl
http://www.telkomy.pl
"motór nie umiera nigdy....."
|
|
27-04-2011 12:52:20 |
|
1 osoba postawiła piwo Keen za ten post:1 osoba postawiła piwo Keen za ten post.
fishbone (05-07-2011)
|
fishbone
Banned
Liczba postów: 77
Imię: Michał
Pojazd: Inny
|
RE: Cześć
(27-04-2011 12:52:20)Keen napisał(a): Oj mam nadzieję, że moje dzieci tego nie przeczytają ( a przynajmniej nie zastosują, choć nie zabraniał bym im)
Kup motorynkę i rozbierz u kumpla na części.
Znoś do domu po kawału ( najpierw lampę, potem błotnik, lagi ........ ).
Powoli to w domu czyść i skręcaj do kupy. Tylko nie usyf wszystkiego bo przyniesie to odwrotny efekt.
Pokaż w domu, że składasz to z zamiłowania i hobby, a nie po to żeby rozbijać się bezsensownie.
W ten sposób odrestaurujesz sprzęt, jednocześnie przyzwyczajając rodzinę do 'morórmanii".
Jest w tym kawał ciężkiej pracy, ale przyniesie efekty. Raczej żaden rodzic widząc, że dziecko wykazuje tak duże zainteresowanie i wkłada w to tyle wysiłku nie będzie miał serca zabronić.
Pamiętaj - nie za szybko, i z głową.
Nie musze składać jej w domu =p Mam garaż =P To i tak nic nie da =/ zaraz rodzice kazaliby mi to wyrzucić albo coś =/ Oni mówią że wolą mi przysponsorować prawo jazdy na 18-tkę, i tata mówi żebym lepiej jeździł samochodami... Kurde sam kiedyś jeździł na vierhowinie swojego taty a mi zabrania nawet się bryknąć motorynką =/
ehh zazdroszcze wam takich sprzętów =)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-05-2011 21:43:55 przez fishbone.)
|
|
05-05-2011 21:42:30 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|