Drugi Romet 2362, czyli oryginalny 50-TS-1 Szatka
|
Autor |
Wiadomość |
Szatek
Fanatyk Rometa 50-T-1, 50-TS-1 i 50-T-3
Liczba postów: 741
Imię: Patryk
Pojazd: Inny
|
RE: Drugi Romet 2362, czyli oryginalny 50-TS-1 Szatka
Siema. Trochę mnie tu nie było
Ogólnie już bardzo rzadko wchodzę na forum. Zmieniłem miejsce zamieszkania i na co dzień nie mam motorowerów i mam inne priorytety.
Piszę tu dlatego, bo w końcu wystawiam po raz drugi 50-TS-1 na sprzedaż. Tym razem w formie licytacji od 1 zł. Nie robię wyceny rynkowej i zależy mi na jego sprzedaży. Rozważę najwyższą ofertę. Nie podaje kwoty minimalnej i nie sprzedaje poza Allegro. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to zapraszam: https://allegro.pl/oferta/romet-50-ts-1-...2284423168
Pozdro
|
|
17-06-2022 16:13:14 |
|
|
Szatek
Fanatyk Rometa 50-T-1, 50-TS-1 i 50-T-3
Liczba postów: 741
Imię: Patryk
Pojazd: Inny
|
RE: Drugi Romet 2362, czyli oryginalny 50-TS-1 Szatka
Siema. Dnia dzisiejszego, Romet został sprzedany. Co prawda nie przez Allegro, ale kto nie licytował to jego strata. Na OLX był tylko pare godzin i sprzedałem go pierwszej osobie która do mnie napisała.
Jest w rękach pasjonata, także chyba będzie mu dobrze Kwota 6900 zł.
Zapewne wielu z Was pomyśli, że straciłem prawie jeszcze raz tyle, bo w udokumentowanej liście kwota renowacji wyniosła prawie 14 tysięcy (przy tej kwocie też bym stracił, bo nie wszystko jest udokumentowane). Liczyłem się z tym. Robiłem go dla własnej satysfakcji, którą można powiedzieć, że kupiłem za te pozostałe 7 tysięcy
Pisałem że nie zacznę renowacji kolejnego Rometa, dopóki nie sprzedam tego, ale jeśli to nastąpi, to w bliżej nieokreślonej przyszłości. Mam jeszcze Rometa 50-T-1 którego może zrobię dla siebie - mam nadzieję, że jeszcze lepiej. Pozdro
|
|
17-07-2022 19:22:44 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|