Drodzy administratorzy i doświadczeniu uzytkownicy forum !
|
Autor |
Wiadomość |
Tomasso94
Przebiegły Administrator :D
Liczba postów: 4,040
Imię: Tomasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|
22-09-2012 20:25:14 |
|
|
nie_mientki
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 6,376
Imię: Michał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: Drodzy administratorzy i doświadczeniu urzytkownicy forum !
Jeśli już o zdjęciach mowa, to moim zdaniem dodawanie zdjęć w dziale sprzedam nie powinno być obowiązkowe. Jak ktoś nie da to nie zachęci kupujących-jego sprawa. A może ktoś nie ma cyfrówki a spieniężyć musi.
Inna sprawa że gdy chcąc oddać za darmo ramę do Ogara(swoją drogą ciągle do wzięcia) to poleciał warn za to, że zobowiązałem się wysłać zdjęcia jak tylko będę miał możliwość.
Z drugiej strony ktoś pisze "nie daje fotek bo każdy wie jak wygląda rama" i wszystko jest w porządku.
Sensu, logiki ani konsekwencji nie widzę tu za grosz.
EDIT
A jednak. Prorok jakiś jestem czy co
KLIKNIJ TUTAJ I POMÓŻ W OPŁACENIU SERWERA !
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-09-2012 00:14:11 przez nie_mientki.)
|
|
26-09-2012 00:05:34 |
|
|
Semmao
Podszeptywacz
Liczba postów: 4,470
Imię: Tom
|
Jak ktoś nie umie przekręcić zdjęcia, to świadczy tylko o nim i o jego poziomie, albo wiedzy, albo lenistwa. Mnie tam już w podstawówce uczyli jak to np. w paicie zrobić. Kiedyś nie było, chociażby eksplorera obrazów jaki teraz jest w windowsie, który daje taką możliwość od razu na surowo w jeden klik...
Quake96 - 18-06-2013 22:49 -Cóż chciałeś Rometa to musisz się liczyć z wydatkami
kamil97 - 22-10-2014 10:02 -Ano ,,Chciales rysia, musisz się liczyć z wydatkami" ![Tongue Tongue](images/smilies/tongue.gif)
jurek_j - 25-04-2016 19:28 -chciałeś rometa, musisz się liczyć z problemami
|
|
26-09-2012 00:47:55 |
|
|
Tomasso94
Przebiegły Administrator :D
Liczba postów: 4,040
Imię: Tomasz
|
|
26-09-2012 07:33:40 |
|
|
kw112
Chart passione mea, et vita mea
![*](http://www.chlopcyrometowcy.pl/images/zawodowiec.png)
Liczba postów: 2,014
Imię: Michał
Pojazd: Romet Chart
|
mi to nie za bardzo nie przeszkadza że przekręcają zdjęcie, aczkolwiek trochę męczące to jest.
(26-09-2012 00:05:34)nie_mientki napisał(a): Jeśli już o zdjęciach mowa, to moim zdaniem dodawanie zdjęć w dziale sprzedam nie powinno być obowiązkowe. Jak ktoś nie da to nie zachęci kupujących-jego sprawa. A może ktoś nie ma cyfrówki a spieniężyć musi.
Inna sprawa że gdy chcąc oddać za darmo ramę do Ogara(swoją drogą ciągle do wzięcia) to poleciał warn za to, że zobowiązałem się wysłać zdjęcia jak tylko będę miał możliwość.
Z drugiej strony ktoś pisze "nie daje fotek bo każdy wie jak wygląda rama" i wszystko jest w porządku.
Sensu, logiki ani konsekwencji nie widzę tu za grosz.
EDIT
A jednak. Prorok jakiś jestem czy co![Big Grin Big Grin](images/smilies/biggrin.gif)
Tomek dobrze pisze zdjęcia w dziale sprzedam powinny być, bo w ciemno kupować to nikt nie ma zamiaru.
Ja zawsze wolę popatrzeć na zdjęcie (np. na allegro nie wchodzę na aukcje w których nie ma zdjęć) nie chcę potem tracić czasu na jakieś odsyłanie czy coś, bo część nie sprawna.
20.08.2012, 20.38 patrzyłem na zegarek- zakup charta 210
Mój Romet Chart 210 nowa edycja!
nikt tak ci nie wytłumaczy jak schemat!
027 bogiem, 023 nałogiem, s38 podstawą, 019 zabawą
|
|
26-09-2012 07:55:08 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|