[Z] Silnik 023+jakieś 70% Ogara 205 na silnik 019
|
Autor |
Wiadomość |
nie_mientki
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 6,375
Imię: Michał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
Silnik 023+jakieś 70% Ogara 205 na silnik 019
Jak w temacie.
Mam silnik 023, stan dobry, kompletny, odpala, iskra jest, kompresja ok, biegi wchodzą i nie widać żeby chciały wypadać. Nie wiem jak jeździ bo miał on zasilać mojego Cafe Ogara ale życie nie dało dokończyć. Sprawdziłem jedynie silnik na "podlewanie pod świecę" i bez problemu.
Dokładam do tego prawie kompletnego Ogara 205(bazę Cafe), to co widać na foto (ale bez kół, zadupka i rolgazu od WSK który był pożyczony) plus masa innych części których nie widać na fotce; błotniki, schowek, może jeszcze jakieś pierdoły się znajdą. Trzeba zrobić nieco miejsca
W zamian poszukuję silnika 019 w stanie przynajmniej takim jak mój 023. Lub lepszym Plus mile widziany odbiór osobisty-za duże gabaryty żeby wysyłać, plus ewentualny kontrahent miałby szansę pójść ze mną na strych i zobaczyć czy jakieś graty stamtąd mu podejdą.
Bo ograniczam się do jednego T1 i w międzyczasie chcę mu wystrugać drugi silnik, jak obecny zaniemoże. Więc wszystko co ogarowe do przygarnięcia. Tyle żeby ta 019 była w przyzwoitej kondycji...
EDIT
Ewentualnie oględziny czy coś w Markuszowie(w połowie drogi między Lublinem a Puławami)
Kontakt PW
KLIKNIJ TUTAJ I POMÓŻ W OPŁACENIU SERWERA !
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-12-2016 19:53:00 przez nie_mientki.)
|
|
23-12-2016 18:42:18 |
|
|
nie_mientki
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 6,375
Imię: Michał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
|