Romet w częściach
|
Autor |
Wiadomość |
raterro
Zapalony mechanik
Liczba postów: 955
Imię: Andrzej
Pojazd: Inny
|
Romet w częściach
Dzisiaj się dowiedziałem, że kolega ma gdzieś rometa w częściach, ponoć całego, ma mu niby brat zrobić bo się zna trochę na takich sprawach (obecnie pracuje w Krakowie ~250km od nas, więc chyba jednak nie zrobi mu) i spróbuję go namówić, żeby mi sprzedał(tata mówił, że po co mi romet, jak AM nie mam, ale raczej jak po cenie złomu bym go kupił, to by się zgodził). I tu rodzi się pytanie, ile za niego wołać 50, 100zł??? nie wiem jaki ten romet, ale chyba orientacyjnie można wycenić???
Mój AWO Simson Sport 1959r.
KTO MA AWO JEŹDZI KLAWO
|
|
04-09-2015 19:10:37 |
|
|
raterro
Zapalony mechanik
|
RE: Romet w częściach
no z tego co mi wiadomo, to nie wiem Po prostu się nie zna. On na niczym się nie zna, jest taki jakiś nieogarnięty, z niczego nie jest dobry, ani przeciętny, taki ułomny powiedzmy, po poniedziałku może zobaczę, co to za romet, ale jakoś zakopany w stodole jest, czy coś. Nie będzie raczej służył do jeżdżenia, ale mini projekt złożenia do kupy, doprowadzenie do jazdy i zapewne sprzedaż
KTO MA AWO JEŹDZI KLAWO
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-2015 23:10:26 przez raterro.)
|
|
04-09-2015 23:09:19 |
|
|
raterro
Zapalony mechanik
|
RE: Romet w częściach
Chodzi o to, że raczej do jeżdżenia mam AWO, a to byłoby zajęcie, żeby złożyć do kupy, może coś pobzykać nim po lesie i sprzedać z zyskiem, albo zachować dla potomnych A co do czasu, to on sam do końca nie wie, bo coś truje mi, że siię zastanowi, bo nie wie, czy mu ten brat złoży, albo mu quada kupi. Sam mu odradzam rometa, bo jak napisałem, on sobie z nim nie poradzi. Ostatnio, mu w WSK trójkołowcu gaźnik ustawiałem... To z takimi umiejętnościami to on nim pojeździ z tydzień. A poza tym, on chce go katować po dołach niedaleko niego...
KTO MA AWO JEŹDZI KLAWO
|
|
02-01-2016 18:53:23 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|