Cześć, to ja - najgorszy mechanik na świecie
|
Autor |
Wiadomość |
Admiral Awesome
Explosions!!!
Liczba postów: 14
Imię: Marek
Pojazd: Inny
|
Cześć, to ja - najgorszy mechanik na świecie
Cześć wszystkim,
nie jestem z zawodu żadnym mechanikiem, chociaż mam tytuł inżyniera. Mam dwie, lewe ręce do grzebania w silnikach, ale bardzo się staram a to się przecież liczy... Prawda?
Mam dwa Romki - jeden prawilny, Polski. Drugi to już nówka sztuka, ZK 125 z marca tego roku.
Póki co, 2 dzień reperuję linkę od biegów w Komarku, którego znalazłem zapomnianego, zakurzonego i smutnego przy okazji wizyty na wsi. Już odpalił, już jeździ. Tyle, że permanentnie na 2 biegu. Mam caaały tydzień na to, aby dać mu nowe życie i mam nadzieję, że pochwalę się efektami na tym forum.
Bardzo miło mi Was widzieć.
Have a nice day and give me a cookie.
|
|
14-08-2015 18:33:34 |
|
|
Admiral Awesome
Explosions!!!
Liczba postów: 14
Imię: Marek
Pojazd: Inny
|
RE: Cześć, to ja - najgorszy mechanik na świecie
On jest już zupełnie zreanimowany, nie licząc tylko tej linki. Wymieniam ją na taką z WsK, pasuje niemal perfekcyjnie. No a instrukcje obsługi, tak jak i robienie backupów - są dla osób, KTÓRE NIE SĄ PEWNE!
Maszyny powoli działają do odpowiednich działów.
W kolejnym roku mam zamiar codziennie jeździć tym. Motor jest dla mnie bardzo wygodny w dużym mieście do poruszania się głównie z biura do mieszkania:
KTM Duke 390 2015
Z Rometa w żadnym wypadku nie rezygnuję. 125ka trafi pewnie w prezencie dla mojego Taty, niech ma. Natomiast reanimowany Komar zostanie w rodzinie i będzie śmigał po łąkach i po polu.
Have a nice day and give me a cookie.
|
|
14-08-2015 19:58:50 |
|
|
Kolo4x4
Młody Ogarowiec :D
Liczba postów: 422
Imię: Mirosław
Pojazd: Romet Ogar 200
|