Pompek i jego problemy...
|
Autor |
Wiadomość |
Pompuś
Unregistered
|
RE: Pompek i jego problemy...
Zabłysnąć próbujesz ? Mając mińska czy czym tam dupe wozisz nigdy nie poczujesz co to prawdziwy jikov...
Poza tym gimbie zaczynasz mnie wku*wiać tymi tematami dotyczącymi mnie...
|
|
27-04-2014 01:17:03 |
|
|
kamil97
Początkujący
Liczba postów: 1,709
Imię: Kamil
Pojazd: Inny
|
|
27-04-2014 11:15:07 |
|
|
Quake96
Zielono mi :D
Liczba postów: 2,750
Imię: Piotr
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Pompek i jego problemy...
(27-04-2014 10:36:24)Błażej napisał(a): Ale bajki...
Najwieksze spalanie jakie widzialem w takiego typu motorach to niecalem 3litry nawet jak cos wyciekalo to moze 4. 8 czy 10 to pala samochody albo scigi przy palowaniu...
Denne macie teksfy. Moze uwierzy wam ktos z klasy kto sie nie zna
Tutaj nie mogę się do końca zgodzić  Akurat odblokowany 223 pali minimum te 3-3,5L  Z tego co mi się wydaje, to nawet takie dane podawane są w katalogu.
(27-04-2014 10:55:35)Norbi96 napisał(a): Już to widzę jak silnik jawy 50 pali 8 litrów Miałem akurat kaczuchę i więcej jak 3,5l to mi nie paliło. Mało tego, 350-tki (jawa/cezet) nie palą więcej niż 6,5 litra (przy pałowaniu, spokojna jazda to idzie zejść do 4.5l) a Wam 50-tka pali 8 tak? Chwalicie się ile to Wam się nie wylewa albo ile to macie kasy na tankowanie? Marny lans ale spoko, każdy ma swój fetysz 
Ale kto tu się lansuje? Zamiast się głupio śmiać, zrobiłbyś coś pożytecznego, nie wiem, skosił trawnik, albo co? To co pisał pimpek to jedno, więc ja się w to nie mieszam. Poza tym ten silnik potrafi nie tyle to wszystko spalić, co połowę puścić bokiem, jeśli gaźnik jest zużyty. Mój stary, oryginalny Jikov, który ledwo już żył, potrafił 1/4 tego co spalił wylać bokiem. Więc trzeba brać na to poprawkę. I pokaż mi fragment w którym ktokolwiek się chwalił ile to ma kasy na tankowanie, bo ja takiego sobie nie przypominam, a brałem udział w tej rozmowie.
(27-04-2014 12:58:38)Taśma napisał(a): Jak nie umiesz go wyregulować to będzie dziadostwo.
Święte słowa
- Patrz pan, ale ciśnie tą jawką, no wariat!
- Ale panie, to dopiero drugi bieg się kończy...
"Skończyło się jak Bruce Lee, czy misja w kosmodromach
Nie nagra tego Grundig czy Unitra Diora...."
|
|
27-04-2014 14:54:07 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|