[S] Romet Ogar 200 stan bardzo dobry oryginał od I właściciela
|
Autor |
Wiadomość |
Błażej
Zawodowiec

Liczba postów: 2,532
Imię: Błażej
Pojazd: Inny
|
Romet Ogar 200 stan bardzo dobry oryginał od I właściciela
Witam
Mam do sprzedania Rometa Ogara 200 z silnikiem jawy. Rometa kupiłem w zimę od pierwszego właściciela, na co posiadam wszystkie dokumenty wydane z salonu, czyli kartę gwarancyjną oraz rachunek. Romet jest zarejestrowany, opłacony i mam na niego umowę podbitą w urzędzie skarbowym. Jest w 100% legalny.
Kolor czerwony metallic, oryginalny. Całość oryginalna i nie przerabiana, prezentuje się doskonale.
Romet od nowości w jednych rękach, kupiłem go gdyż chciałem mieć taki pojazd w tak dobrym stanie, ma jakieś tam wiadomo zadrapania czy jakieś małe ubytki lakieru, nowy nie jest, ale myślę że można spokojnie powiedzieć, że zachował się w stanie bardzo dobrym, Wszystkie chromy wyglądają doskonale, wszystko działa, hamulce mocne, światła mocne, nawet klakson jest, Romet pali od kopa i jeździ bardzo dobrze. Długo nie był używany, więc trzeba go rozjeździć porządnie
Co można więcej napisać, opony bardzo ładne, koła proste, nie ma rdzy
Zdjęcia załaduję dopiero jutro jakieś lepsze, póki co mam tylko to co widać
Dziś już ciężko o takiego ładnego Romecika w takim stanie i to w dodatku ze wszystkimi dokumentami i OC
Dla forumowicza zniżka

|
|
23-07-2013 22:23:03 |
|
|
Paweł96
Uczeń

Liczba postów: 175
Imię: Paweł
Pojazd: Inny
|
RE: Romet Ogar 200 stan bardzo dobry oryginał od I właściciela
Aktualne pojazdy :
Kinroad Łoś - sprzęcik na co dzień 
Mińsk 125 - sprzęcik do renowacji 
Plany na pierwsze auto : Audi 80 B4 1.9 TDI 1Z.
|
|
25-07-2013 13:23:35 |
|
1 osoba postawiła piwo Paweł96 za ten post:1 osoba postawiła piwo Paweł96 za ten post.
Błażej (07-25-2013)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|