Okopy do ASG
|
Autor |
Wiadomość |
wojtekr35
TeRrOrYsTa
Liczba postów: 939
Imię: Wojtek
Pojazd: Inny
|
RE: Okopy do ASG
Eeee tam, można uciekać A tak na serio to tylko w przypadku noszenia na mieście, ASG przeważnie się rozgrywa w lesie, na polach więc skąd tam ŻW? albo policja? Chociaż miałem sytuację, że w lesie policja mnie chciała przeszukać, oczywiście najpierw wyskoczyli na mnie i kolegę z krzaków... ale to inny temat Nas było czasem na prawdę dużo, byliśmy na "swoim" terenie, więc już nawet przed leśnikami, rolnikami i innymi ludźmi utrudniającymi życie nie uciekaliśmy, a nie jedno pole czy kawałek lasu zamieniliśmy na dobrze umocnioną linię obrony. Jak masz cały czas się bać, i myśleć o tym, że możesz mieć problemy jak nosisz ten mundur to nie noś... Nikomu z nas do głowy nawet nie przyszło, że można mieć przez to problemy, przynajmniej mniej zmartwień mieliśmy xD
Może i bym się zdziwił, bo u mnie tylko nie za duża placówka ŻW to nie widać ich często, ale kolega w całym mundurze chodzi do szkoły, nie raz obok nas przejeżdżali i nie wykazywali zainteresowania jego ubiorem
patrykkol997 zapisz się do związku strzeleckiego to będziesz mógł "legalnie" nosić mundur
MZ SM 125 & DT 125 RE
"Wszystko jest dla ludzi, wszystko też może Cię zabić"
http://www.facebook.com/pages/Supermoto-...2273483398
|
|
29-11-2012 22:53:39 |
|
|
wojtekr35
TeRrOrYsTa
Liczba postów: 939
Imię: Wojtek
|
|
29-11-2012 23:06:02 |
|
1 osoba postawiła piwo wojtekr35 za ten post:1 osoba postawiła piwo wojtekr35 za ten post.
patrykkol997 (11-29-2012)
|
patrykkol997
LwG
Liczba postów: 961
Imię: Patryk
|
|
29-11-2012 23:13:37 |
|
|