Kandydaci na moderatora
|
Autor |
Wiadomość |
bujak96
ホンダマスター
Liczba postów: 654
Imię: Adam
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Kandydaci na moderatora
No to ja zgłaszam swoją kandydaturę.
Dlaczego to ja mam zostać nowy moderatorem ?
To proste, jestem miłym i kulturalnym użytkownikiem, piszę poprawnie po Polsku, używam Polskich znaków, nie prowadzę żadnych wojen z userami, nie obrażam nikogo, nie spamuję, nie nabijam postów, stosuję się do regulaminu, zawsze chętnie pomagam innym, regularnie doładowuję serwer, można się ze mną pośmiać i mógłbym wymieniać jeszcze wiele moich zalet jeśli chodzi o Nasze forum i nie tylko.
Po prostu zagłosuj na mnie, a na pewno tego nie pożałujesz.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-04-2011 23:36:47 przez bujak96.)
|
|
21-04-2011 23:35:26 |
|
|
Leszek
Chartkorowiec
Liczba postów: 818
Imię: Leszek
Pojazd: Romet Chart
|
W poprzednich głosowaniach na moda nie kandydowałem gdyż, myślałem że się do tego nie nadaję, ale stwierdziłem że wolę chociaż spróbować, a co tam
No więc, mam w sobie samodyscyplinę jeżeli chodzi o ortografię i poprawność językową, nikt mnie nie musi poprawiać ( możecie sobie sami sprawdzić jak chcecie ). Jestem aktywnym użytkownikiem, zapalonym Romeciarzem, lubię pomajsterkować , staram się doradzać jak umiem i w miarę obiektywnie oceniać użytkowników, ( nie po pierwszych 10 postach)
Mam póki co dużo wolnego czasu, i często przesiaduję na forum ( łączny nabity czas ponad tydzień ) Wiem , nie skromny jestem , ale staram się prezentować pewien poziom kultury, i chętnie nawiązuję kontakty z ludźmi o podobnych zainteresowaniach.
Dlaczego ja ?
Chciałbym aby forum działo jak najlepiej , a prawdziwą gwarancją żeby tak było jest zatroszczenie się o to samemu
Obowiązki Moderatora czyniłbym z największą przyjemnością, gdyż po prostu lubię to forum i ludzi którzy są tu zarejestrowani.
Mam dużo wolnego czasu , bagaż doświadczeń ,wiedzę techniczną .
Jak się pewnie spodziewacie uwielbiam Romety i cały klimat PRL- u.
To tyle , jak to was nie przekona to z czystym sumieniem pogratuluję zwycięzcy. Nie będę wam prezentować kiełbasy przedwyborczej, jak to będzie cudnie z mną , po prostu proszę o szansę.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-04-2011 00:14:27 przez Leszek.)
|
|
21-04-2011 23:58:26 |
|
|
Romet1997
Nowy
Liczba postów: 37
Imię: Kamil
Pojazd:
|
Ja również zgłaszam swoją kandydaturę.Dlaczego ja?Umiem poprawnie pisać po polsku,ortografia do dla mnie nie problem,gdyż w szkole wygrywałem,bądź zajmowałem wysokie miejsca w konkursach.Jestem miłym,pomagającym użytkownikiem,gdy tylko ktoś coś będzie chciał się spytać,zapraszam!:)Może nie jestem z "Waszych Terenów",ale jest też plus,że mógłbym Nasze kochane forum,rozprzestrzenić w Łodzi i poza granicami miasta.OGARnę,to forum jak najbardziej będę umiał,oczywiście jeżeli będzie taka potrzeba.Bardzo proszę o szansę,a na pewno nie pożałujecie:)Pozdrawiam Kamil
|
|
22-04-2011 11:10:22 |
|
|
Paweł94
Romet Master
Liczba postów: 410
Imię: Paweł
Pojazd:
|
Ja zgłaszam swoją kandydaturę A dlaczego ja?? Już wam mówię. Otóż udzielam się na forum, ale nie odzywam się gdy nie mam o czymś pojęcia, więc nie SPAMuję. Pewne doświadczenie w rometach mam, gdyż nie jeden raz miałem jakiś zgryz, i ogólnie ogarniam te "prawie" wszystkie cuda, bo zagadką dla mnie jest chart i ogar 200. Nie popełniam błędów, i pisze na temat. Opłacam to forum, gdy mogę, oraz pomagam mu w rozgłosie(np.: robienie ulotek, wizyty z nimi w motozbycie). Co tu dużo pisać, tak jak Leszek mówił, PRECZ z kiełbachą postaram się was zadowolić
|
|
22-04-2011 23:49:54 |
|
|
Tomasso94
Przebiegły Administrator :D
Liczba postów: 4,036
Imię: Tomasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|