ROMET 210 CHART ELEKTRONIK BY TASMAN
|
Autor |
Wiadomość |
chart21050
4t-Master
Liczba postów: 1,002
Imię: Konrad
Pojazd: Romet Chart
|
RE: ROMET 210 CHART ELEKTRONIK BY TASMAN
To jeszcze coś tu napiszę. Widziałem Charta, ma się dobrze i co najważniejsze jeździ. Nudziło mi się wieczorem więc postanowiłem obejrzeć temat od początku. W końcu to 41 stron Naprawdę Chart mi się sporo zmienił. Kawał Historii, ponad Rok jazdy wiele km nabitych. Sporo modyfikacji i zmian. Nie powiem, jak to oglądam to aż mi się łezka w oku kręci Ten motorower na zawsze zostanie w mojej pamięci Przy nim nauczyłem się mechaniki i co najważniejsze elektryki. Wczoraj podsumowałem wszystkie możliwe mi wydatki. Wyszło ponad 2500zł. Trochę na nim straciłem, ale przeżycia na tym motorku były nie zapomniane. Mam nadzieję że będzie dalej dzielnie jeździł No ale to koniec, czasami zmiany są potrzebne. Lewa chłopaki i dbajcie o swoje sprzęty Ja narazie nie będę aż tak aktywny jak kiedyś, po prostu mam już mało wspólnego z Rometami Szkoła, nowe znajomości i wogóle Nawet znalazłem czas na dziewczynę. Poświęcam trochę mniej czasu na jazdę i modyfikacje/dbanie o moto Ale GB ma się dobrze Heh trochę późno ale przydało by się podziękować tym osobom które mi bardzo pomogły swoimi radami; Przede wszystkim kw112, Mr4rk, Motoryniarz123, Błażej, Irek, Stasiek a no i Stachu.G bez niego na początku nie ogarnął bym gaźnika
Projektu nie ukończyłem do końca... Praktycznie zostało pomalować motorower, może następny właściciel coś będzie działać. Zobaczymy Może załatwię jakieś foto charcika
Pozdrawiam Konrad Trzymajcie się
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-11-2013 00:18:24 przez chart21050.)
|
|
12-11-2013 00:12:30 |
|
5 użytkowników postawiło piwo chart21050 za ten post:5 użytkowników postawiło piwo chart21050 za ten post.
kw112 (11-12-2013), LukaszzT1 (11-12-2013), motoryniarz123 (11-17-2013), skalpel155 (11-12-2013), Stasiek (11-12-2013)
|
Stasiek
Uczeń
Liczba postów: 274
Imię: Kamil
Pojazd: Inny Romet
|
RE: ROMET 210 CHART ELEKTRONIK BY TASMAN
(12-11-2013 00:12:30)chart21050 napisał(a): To jeszcze coś tu napiszę. Widziałem Charta, ma się dobrze i co najważniejsze jeździ. Nudziło mi się wieczorem więc postanowiłem obejrzeć temat od początku. W końcu to 41 stron Naprawdę Chart mi się sporo zmienił. Kawał Historii, ponad Rok jazdy wiele km nabitych. Sporo modyfikacji i zmian. Nie powiem, jak to oglądam to aż mi się łezka w oku kręci Ten motorower na zawsze zostanie w mojej pamięci Przy nim nauczyłem się mechaniki i co najważniejsze elektryki. Wczoraj podsumowałem wszystkie możliwe mi wydatki. Wyszło ponad 2500zł. Trochę na nim straciłem, ale przeżycia na tym motorku były nie zapomniane. Mam nadzieję że będzie dalej dzielnie jeździł No ale to koniec, czasami zmiany są potrzebne. Lewa chłopaki i dbajcie o swoje sprzęty Ja narazie nie będę aż tak aktywny jak kiedyś, po prostu mam już mało wspólnego z Rometami Szkoła, nowe znajomości i wogóle Nawet znalazłem czas na dziewczynę. Poświęcam trochę mniej czasu na jazdę i modyfikacje/dbanie o moto Ale GB ma się dobrze Heh trochę późno ale przydało by się podziękować tym osobom które mi bardzo pomogły swoimi radami; Przede wszystkim kw112, Mr4rk, Motoryniarz123, Błażej, Irek, Stasiek a no i Stachu.G bez niego na początku nie ogarnął bym gaźnika
Projektu nie ukończyłem do końca... Praktycznie zostało pomalować motorower, może następny właściciel coś będzie działać. Zobaczymy Może załatwię jakieś foto charcika
Pozdrawiam Konrad Trzymajcie się
Dostałęęe Podziękowanie xD . Chart Był bardzo fajny,Dobrze jeździł.Ale jednak tak jak napisałeś Nie jest to sprzęt na codzień . Ja uważam że dobrze że go sprzedałeś ...To zawsze jakiś Krok Na przód.
(Dzisiaj 08:56:44)Boszu napisał(a): Ale z racji ogromu wieś tuningu... No nie ma co mówić!
|
|
17-11-2013 20:39:24 |
|
1 osoba postawiła piwo Stasiek za ten post:1 osoba postawiła piwo Stasiek za ten post.
chart21050 (11-17-2013)
|
JGNZM
Chartełowiec
Liczba postów: 1,247
Imię: Mikołaj
Pojazd: Romet Chart
|
|
27-12-2016 13:45:24 |
|
|