| 

| 
					MK1 Stage 6 Racing Runner
				 |  
			| Autor | Wiadomość |  

| Tadzik.   Nowy

Liczba postów: 5
 Imię: Tadzik
 Pojazd: Inny

| 
			| MK1 Stage 6 Racing Runner 

Siemka , chciałbym wam przedstawić swój skromny pojazd , jest nim Suzuki Katana po swapie na silnik P/G 
Katana sprowadzona 28 grudnia z Niemiec , była w opłakanym stanie - pozdzierany lakier , połamane 2 plastiki i spalona elektryka . 
Od razu pozbyłem się silnika za grosze , zrobiłem mocowanie i od razu wjechałem z P/G pod ramę , wtedy z dobry tydzień kombinowałem z elektryką aż w końcu się udało a następnie zamówiłem kilka części bo na serii to ja nie mam zamiaru jeździć   
SET: 
Cyl - Stage6 Racing MKI Full Ported + Tłok selekcji B co zwiększyło sprężanie co idzie za tym że większa moc   
Gaźnik - Dellorto 24mm 
Wydech - Tecnigas Trek zakupiony od kolegi by pojeździć przez kilka dni ale jest to wydech przeznaczony pod zwykłe 50/70 i do tego niskoobrotowy co nie pozwala osiągnąć cylindrowi pełnej mocy (Tecnigas ma max 8000-9500obr. Cylek kręci ponad 11tyś ) a do tego cylka wymagany minimum Yasuni C16 więc niedługo zakupuję Yasuni C20 lub C21 zobaczymy jak będzie z kasą  
Filtr - TNT Obus 
Sprzęgło - Top Racing Race 
Wariator - Niedługo wpada Stage6 R/T idealne pod Racinga   
No i to by było na tyle , optyką zajmę się jak będzie cieplej , zdążyłem ją tylko pomalować co i tak mi za bardzo nie wyszło  
Jutro podeślę fotki    
Mam tylko filmik :
http://www.youtube.com/watch?v=bJ4XjXSHKYI |  |  
	| 20-01-2014 22:26:42 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif)  
 |  

| Tadzik.   Nowy

Liczba postów: 5
 Imię: Tadzik
 Pojazd: Inny

| 
			| RE: MK1 Stage 6 Racing Runner 
 |  |  
	| 21-01-2014 18:23:09 |  |  

| ![[+]](images/Corporate/collapse_collapsed.gif)  
 |  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

| 

|