Mat3ys
Nowy
Liczba postów: 12
Imię: Łukasz
Pojazd: Inny
|
Witam :)
Witam.
Jako, że prędzej się nie przywitałem a chcąc zostać tu dłużej by wypadało więc piszę.
To od początku ... Mam na imię Łukasz zamieszkuję obszary województwa Kujawsko Pomorskiego ... Rocznikowo jestem z 95r pracuję w serwisie husqvarny a w zasadzie odbywam tam praktyki na trzecim ostatnim roku. W domu po godzinach grzebię w swoim warsztacie a mianowicie to staram się robić wszystko na czym idzie zarobić spawam, toczę, naprawiam, remontuje dużo by na ten temat mówić.
Coś o moich pojazdach co obecnie posiadam to by było tak :
Renault Laguna II Grandtour 1.9dCi
Romet 50 T-1
WSK 125
Romet Pony 301
ATV 200
Co miałem z czym się pożegnałem :
Komar 2350
Aprilia AF1 '50
Cross 125 'china
Fiat 126p x3
Fiat Cinquecento 700
Przewinęło się jeszcze przez moje ręce kilka romeciaków i innych pierdziawek ale z braku motywacji, chęci na odbudowę poszły w części ... W zasadzie ciągle coś mi wpada w ręce ale nie gości długo ... Co bym jeszcze chciał mieć ? Z dwóch kółek nie poluję na nic dla siebie chyba, że są okazje a są bardzo często to biorę co się nawija ale szybko się tego pozbywam. Z czterech kółek to planuję kiedyś poskładać E34 z silniczkiem M30B35 ale to tylko do weekendowej zabawy na co dzień jestem eco driverem
Na co dzień poruszam się moją laguną
Co tutaj robię czego chcę ? Wpadłem na forum gdzie można coś komuś pomóc, doradzić jak i pogadać, coś skrytykować no i ogólnie zabić czas przed kompem
Także to chyba na tyle Witajcie
Spawam, Tocze, Naprawiam, Remontuje.
"Plany to tylko dobre chęci, chyba że natychmiast przekształcają się w ciężką pracę."
Bikepics
Allegro
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-11-2013 23:32:37 przez Mat3ys.)
|
|
11-11-2013 23:30:54 |
|
|
Bocian97
Przyszły Technik Agrobiznesu :)
Liczba postów: 309
Imię: Adrian
Pojazd: Inny
|
|