Felgi od Sachsa
|
Autor |
Wiadomość |
stqc
Moderator
Liczba postów: 3,745
Imię: Maciek
Pojazd: Romet Chart
|
Felgi od Sachsa
Siemka jako że w Charcie lepiej wyglądają Alu-Felgi od Sachsa myślałem aby takie założyć i pytanie...
Czy warto kupić takie od Sachsa za 70zł aha i czy zębatka ,bębny będą, ośka pasować od Charta ?
Takie podglądowe zdjęcie
http://img11.tablica.pl/images_tablicapl...-bytow.jpg
Aha i jeszcze jedno bo te fele okropnie wyglądają to jaka by była cena piaskowania i malowania proszkowego ?
Jaki kolorek polecicie ? Myślałem nad czarnym
xyz
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-08-2013 16:28:40 przez stqc.)
|
|
03-08-2013 16:26:52 |
|
|
Stachu.G
"Dziecko kirca"
Liczba postów: 1,088
Imię: Staszek
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Felgi od Sachsa
(03-08-2013 16:42:24)kw112 napisał(a): Przecież takie felgi były w Charcie 211, także wiesz...
Brednie jakich mało
W dodatku wałkowane milion razy aż żal że posiadacz charta z takim stażem je wypisuje
Felgi od sachsa mają większą zębatkę. Blokada bębna jest w zależności od ich modelu, jedne mają blokadę coś w typie oryginalnego koła (jednak oryginalny dystans i tak nie pasuje) Inne natomiast coś w rodzaju simsona jawki czyli trzeba modyfikować wahacz, druga sprawa to większa średnica oski, oryginał ma 12mm a sachs 15mm z tego co pamiętam trzeba albo zrobić to pod te 15mm albo wstawiać tulejki redukcyjne w łożyska pozwalające zamontować to na ośkach 12mm choć oryginalne i tak nie będą pasować.
Nie wiem ale na tym zdjęciu z tablicy nie widzę deklów do tego koła ani zabieraka jeśli gość faktycznie ich nie ma to se je odpuść bo nie dokupisz je nigdzie luzem
|
|
04-08-2013 06:16:37 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|