Byłem w piwnicy i stwierdzilem ze mógłbym sie pozbyć kilku rzeczy
![Smile Smile](images/smilies/smile.gif)
no to pogrzebałem i stwierdzilem że mogłbym złożyć prawie że kompletny silnik do jawki i jeszcze by zostalo tu prosze zdjęcia
http://imageshack.us/g/521/cimg0269u.jpg/
możliwa wymiana za silnik romet 019 w czesciach lub w całosci PW lub gg
8472530
Jestem z okolic katowic woj.śląskie byłbym chętny na sprzedaż bezposrednią ( nie lubie się męczyć z pocztą polską) także jak ktoś ze sląska moge podać namiary i możemy się spotkać moge sprzedać nawet wszystkie te części za niezłą cene (napewno taniej niz cały silnik a tu by jeszcze cos zostalo
co do ceny mozna negocjować na gg lub pw. Numer kontaktowy 793535020 .
Co do opisu częsci to tak
Cylindry każdy w podobnym stanie ogólnie nadające sie jeszcze nie ma rys ale niektóre szpilki jak widac sa powykręcane wystarczy wkrecic szpilki to na gaznik to na rure
Głowica jedna ma ułamany kawalek zeberka ale gwint bez zastrzeżeń
Wszystkie łożyska te w karterach i te osobno są w dobrym stanie ładnie chodzą wystarczy tylko użyć środka penetrującego lub jakiegos oleju np. wd40 bo troche staly
tarcze jeszcze troche pociągną niektóre sa w lepszym stanie od pozostalych.
kartery bez zastrzeżen
co do tłoka tłok w bdb stanie brakuje pierscieni tamten z pierscieniami jest jak widac lekko ukruszony dlatego pokazuje zdjecie bo do tego dobrego tłoka dorzucam ten z pierscieniami których nie sciagam bo kazdy woli zrobic to po swojemu .
wały nie sprawdzalem dokladnie ale wydają sie sprawne
Zebatki czesci kopki i inne drobiazgi w dobrym stanie
na magnecie jest krzywka
łancuchy jak nowe mam tez jeszcze wiele innych zebatek i innych drobnych pasci ale musialbym poszukac dokadniej narazie to tyle .