Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Rysy na cylindrze po szkiełkowaniu
|
Autor |
Wiadomość |
Kacper_R
Uczeń
Liczba postów: 131
Imię: Kacper
Pojazd: Romet Komar
|
|
01-02-2024 22:59:33 |
|
|
siwy1958
Uczeń
Liczba postów: 124
Imię: Marek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Rysy na cylindrze po szkiełkowaniu
Witam !
Pytasz...Czy uda sie Tobie tym komarem zrobic przygode jak moja z watku 'Rometami ogar 200 z Wroclawia nad morze" tego nie wiem . Ale napewno nie bedzie miala na to wplywu 'skaza", czy jak to nazywasz rysa na cylindrze.
Tego typu nieistotne zarysowanie, mogloby skutkowac minimalna utrata mocy, ale nie bedzie.
Bardziej zainteresowalbym sie ukladem zaplonowym, uszczelniaczami na wale, czystoscia zbiornika i tlumika.
Bo jak czytales moj krotki opis w watku jak przygotowywalem 2 sztuki : ROMETY ogar 200 na ta wyprawe to mozesz sie w skrucie zorietowac co jest istotne i to zaowocowalo pelnym sukcesem. A bylismy w pelni obciazeni , a nasi Koledzy z wyprawy z powodu awari zostowili nas samym sobie....!!!
Zycze Ci sukcesu i zrealizowania planow . NIE PODDAWAJ sie. Realizuj swoje marzenia, bo pozniej bedziesz zalowal. Na tym polega przygoda !!!!
Czy pojechal bym jesze raz NO PEWNIE, ale moja sytuacja rodzinna sie zmienila i na razie jast to malo prawdopodobne Dlatego jezdze rometem na codzien po Wroclawiu...
Pozdrawiam
Marek Z.
ps. Lubie gupie wyzwania , co mozna przeczytac w watkach i nie tylko, tak jakby np VW 181, na poludnie Wloch, czy pozniej do Albani a auto ma ok 50 lat co widac w awatarze i watku ,jak jechalismy motocyklami z wozkami nad morze.
|
|
06-02-2024 18:21:53 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|