Stajnia Bola
|
Autor |
Wiadomość |
NoSeLatamTrochu
Druciarz
Liczba postów: 1,014
Imię: Bartosz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Stajnia Bola
Dzisiaj po serwisie wyjechał bliźniak mojego bandziora, gaźniki, zawory, olej, filtry, płyny hamulcowe, przegląd ogólny, no i mycie, sprzęt przygotowany do sezonu na 110%, a klient zadowolony. Ja jednak ciągle mam jakąś nieodpartą ochotę grzebać przy starych sprzętach, ciągle myślę nad zapłonem w moim romecie, zrobić go na ludzi, tyle że szkoda mi uziemiać mojego sprzęta wyciągając z niego silnik, oraz zajmować sobie miejsce w warsztacie rozebranym rometem. Myślę czy nie kupić eksperymentalnych karterów do pasowania zapłonu, a może w przyszłości jakichś innych patentów
oczywiście nie dodałem zdjęcia
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-03-2024 23:13:59 przez NoSeLatamTrochu.)
|
|
22-03-2024 23:12:43 |
|
|
NoSeLatamTrochu
Druciarz
Liczba postów: 1,014
Imię: Bartosz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Stajnia Bola
Romet sprzedany, bandit prawie też, powoli leczę się z romeciarstwa, jakoś jak zacząłem robić te silniki na usługi, to mi się odechciało na to patrzeć, a i mały romet dla mnie jest, przyjemność z jazdy jest, ale polecieć gdzieś w dalszą trasę to już niestety lekka męka, sentyment pozostaje, ale trzeba iść do przodu i znaleźć nieco większy obiekt porządania, obecnie mam na wykończeniu wsk 125, ale rozglądam się nieustannie za etz 250.
|
|
11-10-2024 00:04:07 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|