Czy warto kupic Mz etz 251/Cz 350
|
Autor |
Wiadomość |
czankete
Unregistered
|
RE: Czy warto kupic Mz etz 251/Cz 350
...szczerze, to to co jest w tych linkach niewiele ma wspólnego z Junakiem, skundlone, zdekompletowane i z brakami a sprawa papierów czy skutych numerów to dodatkowy wielki znak zapytania. Minimum drugie tyle kasy potrzeba do zrobienia z tych ulep Junaka i to przy założeniu, że większość prac zrobi się samodzielnie we własnym zakresie
|
|
24-11-2018 21:45:13 |
|
|
rafi555
Zawodowiec
Liczba postów: 2,555
Imię: xxxxxx
Pojazd: Romet Pony
|
RE: Czy warto kupic Mz etz 251/Cz 350
Z tego co mi wiadomo to nowe mz robiły 15 tys i siadały ale to były inne czasy. Z resztą wymiękają przy CZ czy jawie (z resztą to mz to totalny badziew a szczególnie 251 która jest wielkości motorynki) .
Link nie jest jako takim wyznacznikiem, ale znam Pana który wspólnie z tym człowiekiem z linku pokonał te trasy. Na tej stronie z resztą są spisane przebiegi jakie robi taki motocykl i wszystko szczegółowo jest opisane dla tego można sobie porównać to i owo.
Nie wiem skąd te bajki wziąłeś że mój tata naprawia mi motocykle chętnie to zobaczę. Po prostu tata oddał mi Junaka bo Junak sobie stał w oborze popsuty. Lat mam ile mam i wiem może nie przejechałem nie wiadomo ile, ale Junakiem jeżdżę sporo i znam ludzi którzy dużo przejechali. Z resztą po co kontynuujesz jak powiedziałeś co wiesz i ja powiedziałem co ja wiem a autor tematu wybrał motor więc po co się kłucić .
|
|
25-11-2018 13:03:46 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|