Ocena wątku:
- 0 głosów - 0 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
[Pegaz] Romet Pegaz 705
|
Autor |
Wiadomość |
Majerano
Technik
Liczba postów: 571
Imię: Przemek
Pojazd: Romet Ogar 200
|
Romet Pegaz 705
Cześć.
Czy ktoś posiada wiedzę lub cały motorower Pegaz 705? Czy ktoś posiada jakieś zdjęcia ale wyraźne współczesne bo stare zdjęcia w internecie są?
Czy może z nim być tak jak z 50 T-3 że niby był ale go nie było?
Czy da się do zwykłego 700 wsadzić zawieszenie od komara sztywniaka?
Pozdrawiam Przemek
Kiedyś to były czasy! Teraz to w ogóle nie ma czasów!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-01-2016 15:04:36 przez Majerano.)
|
|
03-01-2016 15:00:55 |
|
|
Emikel
Zbieracz stadium zaawansowane
Liczba postów: 437
Imię: Emil
Pojazd: Romet Pegaz
|
RE: Romet Pegaz 705
(03-01-2016 15:00:55)przemocha napisał(a): Cześć.
Czy ktoś posiada wiedzę lub cały motorower Pegaz 705? Czy ktoś posiada jakieś zdjęcia ale wyraźne współczesne bo stare zdjęcia w internecie są?
Czy może z nim być tak jak z 50 T-3 że niby był ale go nie było?
Czy da się do zwykłego 700 wsadzić zawieszenie od komara sztywniaka?
Wiem kto posiada, zdjęcia on nie ma na razie i nie chce robić. Dostałem reprymendę aby nie mówić o tym że on go ma więc wybacz ale nie powiem kto to jest. :/
Pegaz ten był, istniał, właśnie ten typek go ma i to nie żadna sklejka tylko oryginalna 705.
Tak da się to jest te same zawieszenie(przednie) co w komarze, jedynie ma mocowanie na błotnik niżej, oraz ma mocowanie na lampę że tak powiem nowego typu. Wiem bo mam i komara i pegaza.
Jeżeli chodzi o tylne widełki to wg. mnie diametralnie się różniły więc raczej nie ma szans na podpasowanie od sztywnego.
Co do 705'tki to będzie miał premierę na naszym forum jakoś w maju I jestem jedyną osobą która wie(według właściciela) o jego istnieniu po za jego właścicielem więc czuję się dumny
|
|
03-01-2016 16:33:09 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|