Znów ten romet .... POMOCY
|
Autor |
Wiadomość |
Michal131211
Nowy
Liczba postów: 32
Imię: Michal
Pojazd: Romet Ogar 205
|
Znów ten romet .... POMOCY
Witajcie! Mam problem jak niektórzy wiedzą miałem problem z gaźnikiem jakoś bez poradników się obeszło , wymieniłem gaźnik wyczyszczony założyłem wszystko tak jak było i teraz pytanie....
Romet odpalił ładnie pochodził i go zgasiłem było zimno nie miałem ochoty jeździć. Po około 1,5h Odpaliłem go , dostał bardzo wielkiej mocy ryczał jak jakaś opętana kosiarka ;| Nie mam lampy od nowości więc musiałem go udusić ale z jedynki nic chodził dalej i grzebał w ziemi dopiero z dwójki go jakoś z muliło i zdechł. Nie wiecie co to może być.? Myślę że to coś z linką ale jak to , to ja nie wiem. W czasie wymiany gaźnika sąsiad bawił się manetką ale potem chodził normalnie ;/ Ale już mu się zbierało na obroty to zgasiłem. Teraz nie wiem ten koleś co się bawił chce go kupić za 500 zł ale to on tę manetkę rozwalił ;/ Chyba zrobię mam drugą razem z linką i sprzedam. Kasa mi się bardzo przyda a mam drugi silnik i ramę na jakimś złomie za 50 zł nawet znajdę.
Więc teraz pytanie.:
Co to mogło się wydarzyć Możecie mi to opisać ? Bardzo proszę
Ogar 205-sprzedany za 250 poszedł i silnik drugi za 100
Obecnie: Bajaj Spirit , Keeway Hurricane :>
Planuje na nowy sezon: Peugeot speedfight3 , Apke Sr Factory/ SR50,MBK nitro/ Yamaha Aerox :>
|
|
05-03-2012 22:19:47 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
|
|