POMORSKIE
|
Autor |
Wiadomość |
Romet100
Regulator gaźników =D
Liczba postów: 361
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Pony
|
RE: POMORSKIE
minio do Łeby jak do Lęborka mam ja jestem od strony Helu, tzn jak jedziesz od LBK w strone helu to mam 87km z leborka dokładnie w strone helu do mnie(dokładnie to jastrzębia góra mieszkam )
mi tam pasuje, tylko znajde jeszcze jakąś rame z papierami, rej i git zalezy jakie fundusze bd miał, bo albo na motorynce pojade albo komarem hehe
|
|
19-01-2012 23:52:52 |
|
|
Romet100
Regulator gaźników =D
Liczba postów: 361
Imię: Bartek
Pojazd: Romet Pony
|
no racja minio , a to miejsce to super zaproponowałeś ja jestem za jeśli chodzi o Łebę, tylko jak jakiś zlocik to proponuję jakąś sobotę w czerwcu/ew. weekend majowy, zalezy jak z temperaturką i tak jak mówiłem sprzęta bo do tej pory to nie mam ani jednego zarejestrowanego hehhe i nie mam karty motorowerowej xD
|
|
19-01-2012 23:57:36 |
|
|
rafall2525
Lakiernik i Blacharz samochodowy ;D
Liczba postów: 92
Imię: Rafał
Pojazd: Romet Ogar 205
|
A jak kaszubski musi bec xD Ja mam w tym roku 16 lat Chodzę do 3 gim a minio chodzi do 1 gim Mieszkam od Dominika dosyć blisko tylko jakieś około 10 km Mieszkam w pięknej małej i spokojnej wsi xD Blisko dosyć Sierakowic... A do Łeby jest ode mnie jakieś równe 60 km chybaa Czyli prawie podobnie tyle co ty masz A ty Mieszkasz w Jastrzębiej Górze? Ile masz lat? pozdroo
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-01-2012 00:48:56 przez rafall2525.)
|
|
20-01-2012 00:46:36 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|