Ocena wątku:
- 2 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
II Zlot w Korczynie 2014
|
Autor |
Wiadomość |
Boszu
Bo na gumie, latać umie!
Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: II Zlot w Korczynie 2014
|
|
17-01-2014 17:59:02 |
|
|
Boszu
Bo na gumie, latać umie!
|
Pozwolę sobie odświeżyć temat... Bo on zamilkł a sezon się już powoli zaczyna...
Na pewno większość uderzy na Moto-Marzannę (na której mnie możliwe że nie będzie) ;(
Ale powoli można by planować coś na ten sezon! Ja na razie odpadam, z racji że projekt zajmie mi może miesiąc, może jeszcze więcej czasu! Ale całą reszta może powoli planować już jakieś spotkania i wypady...
A i osobiście jestem w stanie zorganizować miejsce do spotkania i Ogniska w tym roku u mnie w okolicy, czyli w Kozłówku... Miejsce to już było odwiedzane przez kilka zlotów/spotkań a dokładniej Ognisk P2K. To samo miejsce, jestem w stanie ugadać i myślę przygotować... Ewentualnie, mogę przygotować inne miejsce, chodź tam jest gotowa altanka, bardzo fajne widoki! No i miejsce na ognisko wraz z rusztem na kiełbaski.
China is POWER!!!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-03-2014 00:59:26 przez Boszu.)
|
|
27-03-2014 00:57:23 |
|
|
Boszu
Bo na gumie, latać umie!
|
Ponownie odświeżam temat z racji, że znów mam 2 kółka z silnikiem.
Co powiecie na Zlocik w Czerwcu? W końcu już trochę wolnego od szkoły większość z was będzie mieć... A ja swój sprzęt może już doprowadzę do stanu na wyjazdy dalsze, czyli przerejestruję, ubezpieczę i pyknę przegląd.
Ogólnie, myślał bym o dacie 22 lub 29 Czerwca. I po za zlotem, może mała wycieczka?
A dokładniej:
Spotykamy się gdzieś w Korczynie (najlepiej pod Biedronką), jedziemy w jakąś fajną miejscówkę i do cienia jeżeli było by gorąco pogadać, po oglądać sprzęty itd. A później ci co chcą, to jadą w trasę (długość, jakość i wyboistość do uzgodnienia).
China is POWER!!!
|
|
27-05-2014 05:20:34 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|