Czy wie ktoś coś na temat tego Programu
|
Autor |
Wiadomość |
Damian4570
Zaawansowany hardware'owiec

Liczba postów: 1,305
Imię: Damian
Pojazd: Romet Kadet
|
|
09-01-2014 18:41:19 |
|
|
kokosek
Минск 125

Liczba postów: 1,639
Imię: Eryk
Pojazd: Inny
|
RE: Czy wie ktoś coś na temat tego Programu
"Jakby to był Windows 8" Ale to nie jest......
z Configiem nie ma co już kombinować choć komenda bardzo przydatna (poraz kolejny dziękuję za nią  )
"Zresztą kto teraz ma XP......" XP do tej pory jest najczęściej używanym systemem w polsce. Dopiero odkąd zapowiedzieli konieć uploadów ludzie zaczeli się obawiać w tym i ja.
Kolejna sprawa: Ludzie!! nie piszta mi żebym bawił się w cd/dyskietki/reinstalki systemu/formaty inne cuda?
Pytam się po co? wchodzisz w tryb awaryjny i zmieniasz hasło do userów i jest po problemie, a gdy zmienisz hasło wbijasz na konto główne i usuwasz zbędny program.. (do tej pory nie wiem jak się nazywa).
W każdym razie, Kogoś czeka szok jak to zobaczy  A ja jestem zadowolony bo jest godz 22. i normalnie siedzie i piszę na FB z osobą którą chce.
Jeszcze na jedną rzecz chciałbym zwrócić uwagę a raczej o tą wypowiedz:
(Dzisiaj 15:06:00)charper napisał(a):
Sprawa powinna być prosta jak drut: wyłączasz ten program z autostartu (jak nie umiesz się dostać do menu konfiguracji systemu to program CCleaner zawiera tą funkcję. Jeśli to nie pomoże to musisz pogrzebać w usługach, tylko rozważnie. Usługi systemowe możesz z góry uznać za "zaufane" (nie szukasz wśród usług, których autorem jest Microsoft Corporation) tylko w pozostałych. Tutaj trzeba się wykazać wiedzą, która usługa odpowiada za który program. Jak coś umiesz to sobie poradzisz.
PS: dziwię się, że ludzie potrafią programować a nie potrafią zarządzać autostartem i usługami.
"Nie wziąłeś pod uwagę tego, że autor nie ma dostępu do konta Administratora. Najprawdopodobniej bez uprawnień admina nic w autostarcie nie zrobi jeżel program uruchamia się z takimi uprawnieniami."
Nie wiedziałem czy się dostanę na konto Administratora choć się udało, ale słuszny fakt!
Temat do zamknięcia. Wszystkim szczerzę dziękuje za zainteresowanie się tematem, nawet tym którzy nie zbyt coś wnieśli (pierwszy post..(oczywiście nie mój)). Nie_mientki rób swoję
Najlepszy tekst "PS: dziwię się, że ludzie potrafią programować a nie potrafią zarządzać autostartem i usługami."
Moje Prace 
Simson S51 - Kokosek
Wyprzedaż u Kokoska!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-01-2014 00:18:40 przez kokosek.)
|
|
10-01-2014 00:17:40 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|