Witajcie,
Jako, że dzisiaj robiłem porządki w jednym z pomieszczeń gdzie trzymam rowery i części których nie tylko tam mi się uzbierało, po przemyśleniach (olerny brak czasu) sprzedam i oddam to co poniżej:
1.
Opis: Powojenny rower
Bałtyk R12b, koła 26 cali. Oryginalny lakier. Przednie koło trzyma powietrze, tylne nie. Przedni wachlarz ociera o koło przednie. Wydaje mi się, że poprawienie tego wystarczy aby rower był w pełni sprawny.
Cena: 220
2.
Opis: Rower damski. Z tego co wiem, rower produkcji niemieckiej. Jeżeliby sugerować się numerem ramy i tym, że dwie jego cyfry są oddzielone od reszty to rocznik 1932. Wspominano mi, że kupiono go od niemca po wojnie. Koła trzymają powietrze (opony degum i stomil jak dobrze teraz pamiętam na jednym znalazłem w kółeczku numer 72). Aby jeździł moim zdaniem brakuje tylko łańcucha i jakiegoś siodła.
Cena: 220
3.
Opis: Rama, widełki, stery i łańcuch Romet Kobuz w oryginalnym lakierze, z nadpękniętym tylnym hakiem z 1970 roku.
Cena: 35zł
4.
Opis: Siodło sportowe ZZR czarne.
Cena: 30zł
5.
Opis: Koło 27 x 1 1/4. Obręcz stalowa, piasta stalowa zzr, opona nylon, trzyma powietrze, kaseta 5 biegowa shimano zęby w idealnym stanie.
Cena: 35zł
6.
Opis: Przednie koło bez osi. Drugie koło nie posiada osi. Nie pamiętam czy trzymają powietrze.
Cena: 10zł
7.
Opis: Siodło z napisem ROMET, jak widać w opłakanym stanie.
Cena: Za darmo.
Do wszystkiego należy doliczyć koszty odbioru, tzn przesyłkę. Preferowałbym jednak odbiór osobisty. Na terenie śląska po przedwpłacie mogę dowieźć w cenie biletu na pociąg w obie strony. Mam 51% zniżki
Szkoda toto oddawać, jednak już nic z tym nie zdążę zrobić w najbliższych trzech latach, za dużo nazbierałem rowerów do renowacji
Kontakt PW forum, lub gg: 8778899, lub email: dafixix@gmail.com
Pozdrawiam
PS: Mogę wymienić na tematy szosowe, nie koniecznie naszej produkcji