Ankieta: Odejść z forum Ankieta jest zamknięta. |
Tak |
|
6 |
9.84% |
Nie |
|
48 |
78.69% |
Nie mam zdania. |
|
7 |
11.48% |
Mam iść sobie z tego forum ?
|
Autor |
Wiadomość |
Semmao
Podszeptywacz
Liczba postów: 4,470
Imię: Tom
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: Mam iść sobie z tego forum ?
Nie powinno się obrażać i traktować userów, którzy faktycznie wnoszą jakiś kontent na forum swoją wiedzą i doświadczeniem, jak trzynastolatków z pierwszym Ogarem, którzy wiedzą wszystko i mają swoje zdanie o wszystkich na forum, łącznie z weteranami już po 2 postach na liczniku - przykładem takiego zachowania jest chociażby opinia Icey'a z postu #4, który w ogóle nie powinien zabierać głosu jeśli nie ma nic do powiedzenia. Konstruktywna krytyka i wyrażanie swojego zdania nie powinno być karane, nawet jeśli komuś to nie leży. Inaczej to forum zejdzie na psy i zostaną tu same dzieciaki z przedziału wiekowego 12-16, a głównym życiem forum będą TRUDNE SPRAWY i to jak Ola mnie nie kocha i się śmieje z mojego Ogiego...
Sytuacja nieprzyjemna, ale jak dla mnie to Błażej jest jedną z niewielu tu wartościowych osób, która faktycznie coś wnosi swoimi postami, spostrzeżeniami i pracą przy sprzęcie. I na pewno jest jedną z ostatnich osób, która powinna to miejsce opuścić.
Doskonale go rozumiem bo na przełomie listopada i grudnia też miałem taką sytuację, że banda kretynów mnie obrażała i chciałem to rzucić i nie wracać, na szczęście trochę się ogarnięto, a ich niki przekreślono. Oby i tym razem zadecydowano na korzyść forum, bez osobistych wycieczek.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-03-2013 18:47:26 przez Semmao.)
|
|
07-03-2013 18:45:43 |
|
|
Norbi96
Rozrusznikowy Joe
Liczba postów: 1,272
Imię: --
Pojazd: Romet Komar
|
RE: Mam iść sobie z tego forum ?
(07-03-2013 18:45:43)Semmao napisał(a): Doskonale go rozumiem bo na przełomie listopada i grudnia też miałem taką sytuację, że banda kretynów mnie obrażała i chciałem to rzucić i nie wracać, na szczęście trochę się ogarnięto, a ich niki przekreślono. Oby i tym razem zadecydowano na korzyść forum, bez osobistych wycieczek.
Widzicie ? Jakieś 12 latki które wiedzą najwięcej obrażają porządnych ludzi takich jak Semmao. Dużo wie np. na temat prawa i prawie by odszedł z forum przez dzieciaki których już na szczęście nie ma ale najlepiej mieć to gdzieś i czepiać się tych którzy coś wnoszą do życia forum.
Od czasu kiedy tu zaglądnąłem 1 raz (bo wchodziłem tu dużo wcześniej niż data rejestracji) wiele się na forum pozmieniało. Wchodziłem tu, bo lubiłem oglądać relacje z remontów, dla mnie to było coś bo nie myślałem, że sam kiedyś będę mógł tak zrobić. Teraz na forum przeważają wiekowo dzieci w dosłownym tego słowa znaczeniu którzy mają problemy z "laskami" i gimbazjalnymi ciążami bądź bilansem. Czemu nie zbanujecie typowych spamerów których nikt nie lubi (nie wymienię nicku ale każdy wie o kogo chodzi) ? Takie dziecko wie coś na temat remontów albo prawa ? Ktoś napisze, że nie ma iskry to zaraz odp. "wymień świecę" i 5 postów pod nim, "tak jak kolega wyżej"
|
|
07-03-2013 19:01:26 |
|
|
Tomasso94
Przebiegły Administrator :D
Liczba postów: 4,036
Imię: Tomasz
Pojazd: Romet Ogar 200
|
|