używany motorower
|
Autor |
Wiadomość |
Spaceman164
Jawasaki 223

Liczba postów: 632
Imię: Spaceman164
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: używany motorower
(27-08-2021 02:03:51)wazniak96 napisał(a): Co do kontroli to raz mnie policja walnęła bez kasku. Wlepili mandat za kask, kijowe kierunki (spieprzony regulator napięcia - zbyt szybko migały), i łysą oponę. Z cylkiem się nie połapali pomimo, że był odlany napis 72ccm. Nawet nie sprawdzali xD
Jakiś miesiąc temu jechałem po drodze gdzie było można jechać max 50km/h i wtedy właśnie jechała przede mną ciężarówka jakieś 45km/h bo lekko pod górkę, a że sie wkurzyłem pierdzieleniem 40 za nią to zacząłem wyprzedzać z prędkością 60km/h i gdy właśnie już miałem zjeżdżać z powrotem na prawy pas to zauważyłem, że stoi policja z suszarką xD i gdy była już bezpieczna odległość między mną a ciężarówką to natentychmiast zwolniłem do 50km/h ale na szczęście nie wyłapali mnie jeszcze suszarką, nic tam nie machali do mnie, nawet na mnie nie spojrzeli i pojechałem dalej xD A taką kontrole kontrole to miałem w sumie raz, praktycznie wyjechałem z domu i czekałem na kolegę pod piekarnią i jak kolega przyjechał i mieliśmy wyjeżdżać to znikąd się pojawiła policja, która raz na ruski rok tutaj jeździ i sprawdzili tam prawko itd. Jeden z policjantów był nowy i ten drugi go chyba z 10 minut uczył jak znaleźć info o naszym prawie jazdy w bazie danych czy jakoś tak, takie śmiszne urządonko miał.
Motoren:
-Ogarrr 200 '88
-Cezet 350 472.5 '82
YT-Motorower Ogar Jaskrawo-Niebieski
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-08-2021 12:49:26 przez Spaceman164.)
|
|
27-08-2021 12:40:07 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|