Wycena Jawa Mustang
|
Autor |
Wiadomość |
riley2pl
Spec od układu paliwowego
Liczba postów: 399
Imię: Ernest
Pojazd: Inny
|
Wycena Jawa Mustang
http://polskajazda.pl/Motocykle/Jawa/Mus...66/1064779
Witam niestety jestem zmuszony do sprzedania mojej perełki.Pełna dokumentacja,aktualne badania i oc.Jawa jeździ,pali i wygląda niesamowicie.Włożyłem w nią mnóstwo czasu,pieniędzy a co najważniejsze serca.Jest dla mnie wszystkim.Nawet z autem nie jestem tak związany jak z nią.Jawka ma wymienione:żebatka tył,zębatka przód,łańcuch,kranik,łożyska w kołach,gaźnik,dętkę,filtr,tłok,pierścienie i dużo by tu wymienieać.dwa lata temu została wypiaskowana i pomalowana metodą proszkową.Malowane były:bak,błotniki,mocowania,koła,puszka.Z czasem pomalowana została żebatka tył i amortyzatory.Pusty wydech,odblokowana,nawiększe zębatki,wypolerowane kanały i dolot.Mocy jej nie brakuje i wolna wcale też nie jest.Jawką zrobiłem ok.5000km od jakiś 1200km nie było nic ruszane a jeździ świetnie (nawet świecy nie wykręcałem).Zapłon dobrze ustawiony.Dorzucam licznik elektroniczny zamontowany na kierownicy firmy kellys(wyskalowany z autem).Proszę o propozycje ile mogę za nią wziąć a jeśli ktoś chce to może nawet kupić.Dorzucam kupę części(gaxnikki,filtry,zębatki) i kask z prlu jakiś ze 20 letni
JEŚLI UDAŁO MI SIĘ W JAKIŚ SPOSÓB POMÓC KLIKNIJ ,,Pomógł"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-05-2012 19:45:07 przez riley2pl.)
|
|
09-05-2012 19:44:00 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
|
|