Spuszczony olej...
|
Autor |
Wiadomość |
joozek
senior
Liczba postów: 2,410
Imię: Józek
Pojazd: Inny
|
RE: Spuszczony olej...
Czy Wy wszyscy co nie pamiętacie, nie znacie komuny, uważacie, że tylko same przywileje były, nic się nie robiło i wszystko za free dawali?
Nic bardziej mylnego, po skończeniu studiów też byłem na stażu, na stanowisku którego nie chcę dziś nawet wspominać. To co wymieniacie jednym tchem, że było, że dawali, przywileje ... samo nie przychodziło. Mieszkałem w wynajętym kącie z perspektywą samodzielnego mieszkania 30 lat Ale byłem młody i świat stał otworem ... po prostu zapierdalałem i nie czekałem, aż mi ktoś, coś da ... na papierosa, na piwo, na komórkę etc
Denerwować się, to tracić własne zdrowie z powodu cudzej głupoty
|
|
23-01-2016 01:15:47 |
|
|
joozek
senior
Liczba postów: 2,410
Imię: Józek
Pojazd: Inny
|
Denerwować się, to tracić własne zdrowie z powodu cudzej głupoty
|
|
23-01-2016 01:39:30 |
|
|
nie_mientki
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 6,375
Imię: Michał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
(24-01-2016 13:15:46)jurek_j napisał(a): I jak Ci żyje się ze świadomością, że jesteś jednym z tych co to:
(22-01-2016 23:34:46)nie_mientki napisał(a): Po mojemu tacy ludzie psują rynek pracy, ale co ja tam wiem.
?
Moim zdaniem nie psułem, bo był to czas kiedy moja praca po prostu nie była więcej warta. Głównie się przyuczałem i uzyskiwałem za to uczciwe(choć względnie niewielkie) wynagrodzenie za moją pracę.
Na rynku pracy mamy pracowników i pracodawców, jedni bez drugich by nie istnieli, a praca jest towarem jak wszystko inne, jeśli ktoś tego nie ogarnia to nie widzę sensu jakiejkolwiek dyskusji.
|
|
24-01-2016 15:47:10 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|