Powaliło ich z tymi przepisami na prawko?!
|
Autor |
Wiadomość |
mateusz5625
.
Liczba postów: 1,135
Imię: Mateusz
Pojazd: Romet Chart
|
|
17-02-2015 00:34:12 |
|
|
Wojtek3362
Mechanik
Liczba postów: 1,901
Imię: Wojciech
|
RE: Powaliło ich z tymi przepisami na prawko?!
Sytuacja jest prosta!
Opcja 1: Nie życzysz sobie wykładów na szkole, musisz najpierw zdać egzamin państwowy a potem zaczynasz dopiero jazdy, po skończonym kursie idziesz na praktyczny.
Opcja 2: Dobrowolnie nie zaprzeczasz temu, żeby chodzić na wykłady i chodzisz tam i siedzisz. Po wykładach masz jazdy, po jazdach teoria i praktyka i odbierasz plastik, czyli po staremu.
Proponuje opcję 2 i żadnego problemu
Co gorsza jeżeli wybierzesz opcję 1 to musisz zdawać dodatkowy egzamin z 1 pomocy
Moje pojazdy - Wojtek3362
Pozdrawiam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-02-2015 01:22:44 przez Wojtek3362.)
|
|
17-02-2015 01:21:17 |
|
|
JGNZM
Chartełowiec
Liczba postów: 1,247
Imię: Mikołaj
|
|
17-02-2015 01:32:07 |
|
|
Damian4570
Zaawansowany hardware'owiec
Liczba postów: 1,305
Imię: Damian
Pojazd: Romet Kadet
|
RE: Powaliło ich z tymi przepisami na prawko?!
Jak dobrze, że mam to za sobą
PS Do autora, nic nie jest bez sensu. Egzamin państwowy teoretyczny trzeba zdać, jeśli go nie zdasz, nie możesz przystąpić również do praktycznego egzaminu państwowego - zawsze tak było i nic się w tej kwestii nie zmieniło. Poza tym, jeśli Ci zależy na tym, aby w miarę szybko otrzymać prawo jazdy, nie "napalaj" się. Im bardziej będziesz się starał na egzaminie, tym większa szansa, że przekombinujesz i nie zdasz. Teoria to pikuś, wystarczy pomyśleć. z praktyką jest tak jak mówiłem, nie staraj się zbytnio, bo nie zdasz Jak ja zdawałem praktyczny na A2, to za pierwszym razem zbyt się starałem jechać technicznie, slalom szybki nie zaliczony z powodu zbyt niskiej prędkości. Za drugim razem pojechałem (na tym samym slalomie) jak Valentino Rossii - egzamin niezdany xD Trzecie podejście na tzw: wyj...bce - egzamin zdany, 0 błędów. Auto na luzie, tylko praktyka za drugim Tak więc, przede wszystkim myśli, nie staraj się na siłę i jak najszybciej mieć tego prawa jazdy
|
|
17-02-2015 19:06:01 |
|
1 osoba postawiła piwo Damian4570 za ten post:1 osoba postawiła piwo Damian4570 za ten post.
Motorowerzystka (02-18-2015)
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|