BMW 750 za CAMARO
|
Autor |
Wiadomość |
Caro94
Nowy
Liczba postów: 100
Imię: Robert
Pojazd: Romet Ogar 200
|
RE: BMW 750 za CAMARO
(02-10-2014 19:28:28)jurek_j napisał(a): Ja to wam czasami naprawdę się dziwie, skąd u was ta rozwaga, ten rozsądek. Na forum rometów...
Silnik część wymienna, jak hamulce, jak felgi, jak wsio. Nie gustuję w amerykańcach lat 80 ub. wieku, ale... Najrozsądniej to kupić Pasata jeden dziewienć te de i, od mechaniorów z Małocic, bo oni som porzondni, fachowcy jak malowani, Cytryn i Gumiak, tak jak wolcwageny.
Ja tam lubię tą generację Camaro i kiedys chciałbym sobie takie sprawić, ale w tej wersji to kupa z włosem. Gdyby podliczyć koszta ratowania tego paścia + koszty swapu to masz za te pieniądze 5.7 V8 z T-topami, czerwona skórą i ręczną skrzynią biegów w oryginale do jazdy. W stanach jest tego multum można wręcz wybierać sobie kolory.
|
|
03-10-2014 12:23:53 |
|
|
Błażej
Zawodowiec
Liczba postów: 2,532
Imię: Błażej
Pojazd: Inny
|
RE: BMW 750 za CAMARO
(02-10-2014 19:28:28)jurek_j napisał(a): Ja to wam czasami naprawdę się dziwie, skąd u was ta rozwaga, ten rozsądek. Na forum rometów...
Silnik część wymienna, jak hamulce, jak felgi, jak wsio. Nie gustuję w amerykańcach lat 80 ub. wieku, ale... Najrozsądniej to kupić Pasata jeden dziewienć te de i, od mechaniorów z Małocic, bo oni som porzondni, fachowcy jak malowani, Cytryn i Gumiak, tak jak wolcwageny.
pisz normalnie a nie jak gimbus.
|
|
03-10-2014 15:17:36 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości
|
|