Ocena wątku:
- 1 głosów - 5 średnio
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
[Ogar 200] Kilka pytań
|
Autor |
Wiadomość |
Qnieteq
Nowy
Liczba postów: 32
Imię: Karol
Pojazd: Romet Ogar 200
|
Kilka pytań
Witam, posiadam ogarka z 86 roku. Ostatnio zaliczyłem małą glebę Dzisiaj naprostowałem kierownicę i lampę, mam problem jeszcze z błotnikiem :/ Ogólnie jest już wszytko ok. Ogar odpala z popychu raz wystarczy 5 m, a raz strzelił focha i z zakupami w plecaku przez 1 km, nie mogłem odpalić Mam problem aby go wyregulować, nie ma wolnych obrotów i nie odpala z kopniaka (czy zimny, czy ciepły). Mam problem jeszcze z błotnikiem nie mogę zrobić aby był równo (z jednej strony dotyka lagów a z drogiej spokojnie można wsadzić palca :/ ) Kolejnym z problemów jest to ,że ogarek nie chce sobie naliczać kilometrów i wskazówka od prędkościomierza wariuje, lata od blokady do blokady Jak już jesteśmy przy elektryce to nie da się przełączać świateł (długie/krótkie) Dalej kopniak jest strasznie luźny lata na boki, chyba przez to baardzo ciężko wyczuć biegi nie mogę wyczuć luzu i ciężko jest zredukować. Następnie kiedyś zgubiłem gumę na podnóżek pasażera, którą znalazłem po 2 tygodniach Jest pęknięta na środku, jak ją przymocować do podnóżka?? Może jakimś klejem? To chyba tyle tych ,,problemów,, o ile można je tak nazwać Chcę trochę dopieścić Rometa Ponieważ będę dojeżdżał na korki z chemii i jeździł z kolegami Jeśli ktoś zna rozwiązanie chociaż jednego problemu to prosiłbym o pomoc Pozdrawiam
W moim garażu:
-Romet Ogar 200
-Peugeot Fox 50
-Romet Orkan x2
|
|
02-09-2014 20:00:59 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
|
|