Wyścigi Rajdowe (Gra inna niż CMR)
|
Autor |
Wiadomość |
nie_mientki
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 6,376
Imię: Michał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
|
07-02-2014 21:05:45 |
|
1 osoba postawiła piwo nie_mientki za ten post:1 osoba postawiła piwo nie_mientki za ten post.
Taśma (02-08-2014)
|
rpd
Audiofil/Informatyk/Elektronik

Liczba postów: 570
Imię: Robert
Pojazd: Romet Komar
|
|
07-02-2014 21:34:10 |
|
|
Boszu
Bo na gumie, latać umie!

Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Wyścigi Rajdowe (Gra inna niż CMR)
(07-02-2014 22:28:18)Amanssy napisał(a): Tylko i wyłącznie Richard Burns Rally.Pożycz od kogoś dobrą kierownicę aby poczuć tą zabawę.W porównaniu do colina to nie są wyścigi dla niedzielnych graczy.Nauka szybkiej jazdy zajmuje dużo czasu,ale jest cholernie satysfakcjonująca.Dodatkowo pobierasz mod 2014 i masz 200 nowych aut i nowe trasy.Polecam bardzo,tym bardziej,że wiem jak trudna jest to gra 
Czegoś trudnego właśnie poszukuję, bo CMR 2 na Expercie przechodziłem śpiąc.  Jedynie rywalizacja z kuplami jak nas czasem naszło, to wtedy było ciekawiej.  Chodź nie zmienia to faktu, że dla mnie i tak jak na razie była to najlepsza rajdówka.
(07-02-2014 21:25:49)Motorowerzystka napisał(a): 1nsane + paczka z samochodami i mapami i można grać 
Oj, o grałem się to baaardzo długo, jeszcze nawet na pierwszych moich PC.  Same wyścigi nie są jakieś super fajne, ale blokady, włączanie napędu i ustawianie zawieszenia itd. Fajna rzecz.
Drugą z gier w których można było się zakopywać itd. w która będę na pewno grał jak dorwę kiedyś grafikę z DX11 to jest SpinTires.  Mega grafa, a do tego pełno fajnych pojazdów. I ta fizyka... Coś cudnego!  Ale niestety, DX11 konieczny żeby mieć pełną frajdę. ;(
(07-02-2014 21:05:45)nie_mientki napisał(a): Uaz Racing 4x4 
Myślałem ściągać, ale Gameplay mnie nie pociągają...
(07-02-2014 22:42:17)Dolan napisał(a): MX vs. ATV Unleashed
Pentium III 1.3 GHz, 256 MB RAM, karta graficzna 64 MB, 1.5 GB HDD, Windows XP
Rajdy "Samochodowe" a nie Quady, Motocykle i Buggy.
China is POWER!!!
|
|
08-02-2014 05:32:17 |
|
|
Boszu
Bo na gumie, latać umie!

Liczba postów: 604
Imię: Jacek
Pojazd: Inny
|
RE: Wyścigi Rajdowe (Gra inna niż CMR)
(08-02-2014 09:55:10)Amanssy napisał(a): Bardzo dobra niskobudżetowa czeska gra to MotorM4x.Bardzo fajne wyścigi,tryb wolnej jazdy,reduktory,blokady mostów inne bajery.To gra taka typowo terenowa ale nie widać aby robiło ją 6-7 osób,ponieważ trzyma równy wysoki poziom.Polecam
Grałem w to... Kiedyś widząc jak gra kumpel byłem tą grą najarany, po instalacji i pograniu zrezygnowałem. Fizyka w tej grze leży.  Bo tak to też fajna by była.
(08-02-2014 12:04:26)mateusz5625 napisał(a): Richard Burns Rally. Od kilku lat gram głównie w nią, a od 3 miesięcy tylko w nią bo mam fajną kierownicę.
Realistyka i trudność tej gry a właściwie symulatora jest niesamowita. Dodatkowo rzeczy których się w niej nauczysz możesz wykorzystywać na co dzień w samochodzie.
Także podsumowywując jest to najlepsza gra rajdowa na świecie, większość kierowców rajdowych w nią gra.
PS: tylko najpierw trzeba wszystko sobie dobrze ustawić (czułość kierownicy itd.) bo inaczej to nie ma sensu. I to nie jest gra na klawiaturę.
Realistyka symulatora... Co raz bardziej mi się to podoba... Kumpel już mi tą gierkę ściągną, i czekam tylko na niego aż w domu będzie żeby ją sobie zgrać. 
Na razie, sprawdzę na klawiaturze, po próbuję na padzie... Jak nie dam rady to albo pożyczę od kumpla taką badziewkną kierownicę (180' obrotu) i może coś po gram. A jak nie to będę szukał znajomego, który będzie miał G27...  I wybiorę się z tą gierką do niego. Lub poczeka, aż kiedyś sobie G27 kupię...
China is POWER!!!
|
|
08-02-2014 19:05:15 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|