Uwaga na użytkownika Matinek
|
Autor |
Wiadomość |
nie_mientki
Pomocny użytkownik
Liczba postów: 6,376
Imię: Michał
Pojazd: Romet 50-T-1
|
RE: Uwaga na użytkownika Matinek
Czego chłopaki nie rozumiecie w stwierdzeniu:
(24-01-2014 00:03:59)nie_mientki napisał(a): Ponieważ winy nie dowiedziemy zostawiam pole do dyskusji dla stron, niech tu szukają kompromisu.
???
Za komentowanie będą leciały punkty, niech wypowiadają się TYLKO strony sporu
KLIKNIJ TUTAJ I POMÓŻ W OPŁACENIU SERWERA !
|
|
24-01-2014 00:24:42 |
|
1 osoba postawiła piwo nie_mientki za ten post:1 osoba postawiła piwo nie_mientki za ten post.
motoryniarz123 (01-24-2014)
|
stqc
Moderator
Liczba postów: 3,747
Imię: Maciek
Pojazd: Romet Chart
|
RE: Uwaga na użytkownika Matinek
Sory, że się wtrące, ale MATINEK dałeśdupy, bo mogłeś zapakować w styropian, folię bąbeklową etc. i wrzucić do kartona i wysłać, a nie tak jak to niby ktoś Ci zrobił, jakbyś dobrze zapakował to było by wszystko elegancko, tak to jest twoja wina. Ja jak wysyłałem części do mientkiego dałem karton, dobrze zapakowałem i nic się nie stało, do zimana też wmiarę jak mogłem zapakowałe, wysyłając swój cylinder do lagoona naebałem śmieci co nie miara i obkleiłem karton całą rolką taśmy, więc no jak widać twoja wina, chciałeś oszczędzić te 2zł  ?Takie rzeczy to się w kartonach wysyła, ja wysyłają licznik do MrF4k za swoje pieniądze zapakowałem go w karton i folię bąbelkową i jak dobrze pamiętam to dałem jeszcze styropian (już nie pamiętam).
Może trzeba na forum zrobić poradnik pakowanie paczek do wysyłki, bo to już nie pierwszy raz, i jakby wał spadł to jest możliwe że się tak zegnie, co ty myślisz że korba to z tytanu jest ?
xyz
|
|
24-01-2014 14:23:57 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:
|
|