pony czy warto kupować ? ? ? - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Czy warto kupić? Wycena, Inne pytania (/forumdisplay.php?fid=98) +--- Wątek: pony czy warto kupować ? ? ? (/showthread.php?tid=9672) |
pony czy warto kupować ? ? ? - arek25087 - 12-12-2012 19:39:11 Witam wszystkich w ten dzień wspaniały 12.12.2012 Proszę forumowiczów o opinie Jestem posiadaczem simsona s51, ogara 205, ponadto kadeta, drugiego 205 oraz peugeota foxa w częściach. Simek i 205 są n naprawdę dobrym stanie, oczywiście nie idealnym, jak ktoś zainteresonany fotką simka jest tu http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Simson_s51.JPG&filetimestamp=20121111133058 Ale do rzeczy: mam okazje kupić pony m3 w dobrym stanie oryginalny lakier za 5oopln z doku na białych... Zasanawiam sie czy sie opłaca kupować motorynke?? Moge troche dziwnie wyglądać gdyż mam 18 lat Ogólnie reakcje ludzi moga być rożne :/ Jak myślicie cóż zrobić w tej sytuacji?? RE: pony czy warto kupować ? ? ? - romet1989 - 12-12-2012 19:43:48 Skoro motrynka jest w dobrym stanie silnik pali rama cała i są papiery to się opłaca RE: pony czy warto kupować ? ? ? - Semmao - 12-12-2012 19:44:48 Za 500zł z dokumentami to tanio ja bym brał nie musisz jeździć ale jak dla mnie to kozacznie by to wyglądało sam bym chciał drynkę hehehe RE: pony czy warto kupować ? ? ? - Latos - 12-12-2012 19:47:46 Chłopie, kogo interesuje, co ty masz za sprzęty? Przedstaw je w w odpowiednim dziale, a nie tu. Sory moderatorzy, ale to jest dobijające... Jak działa i są papierki to możesz kupić, ale pewnie i tak ją będziesz musiał malować bo nie wiadomo jaki motorynka ma lakier. Ale może gdzieś byś znalazł taniej ale jak nic innego nie ma to możesz wziąść RE: pony czy warto kupować ? ? ? - arek25087 - 12-12-2012 19:50:46 Codzień jeździć nią nie będę bo mam simka Niestety Polacy to są ludzie którzy nie lubią inności :/ I czuje ze moge wyglądać "dziwnie"... Chyba nie zrozumiałeś pytania. O simku i ogierze napisałem gdyż nie wiem czy jest sens brać pitoryne mając te sprzęty... Proszę o opinie czy ma SENS kupować motorynke a nie czy sie opłaca jeżeli sie złe wyraziłem Wiem ze cena jest dobra... J Sory za post pod postem :/ Oczywiście czekam na WSZELKIE opinie na ten temat i pozdrawiam wszystkich forumowiczów tegoż wspaniałego dnia |