![]() |
PREDOM Romet - Rowery - instrukcja obsługi - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Poradniki, instrukcje i schematy (/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: PREDOM Romet - Rowery - instrukcja obsługi (/showthread.php?tid=9391) |
PREDOM Romet - Rowery - instrukcja obsługi - Semmao - 01-12-2012 00:39:09 Witam, wszedłem w posiadanie oryginalnej instrukcji dołączanej do wyrobów z Bydgoszczy. Zeskanowałem i zrobiłem PDF dla wszelkiego urodzaju korzystania. PDF jest czytelny, choć marnawej jakości po mimo bdb skanów. Dlatego załączam też plik .doc z tymi skanami. ![]() Jeżeli będzie trzeba mogę wkleić treść wątku na forum skany bdb jakości. ![]() Instrukcja.pdf Instrukcja.doc RE: PREDOM Romet - Rowery - instrukcja obsługi - Pitu - 01-12-2012 19:16:56 Tomek Jestes Bogiem uswiadom to Sobie ![]() RE: PREDOM Romet - Rowery - instrukcja obsługi - Semmao - 01-12-2012 19:49:33 Dokładam zdjęcie okładki, żeby było wiadomo co to za instukcja: ![]() ![]() PS. Dzięki Pitu! Oby się przydało! ![]() RE: PREDOM Romet - Rowery - instrukcja obsługi - sebon30 - 16-12-2012 16:39:05 Kurdę mi się wydaje że ta instrukcja jest coś taka mała. Nie da rady jej rozczytać.... Semmao pomóż ![]() RE: PREDOM Romet - Rowery - instrukcja obsługi - mariasam - 23-08-2013 09:04:09 Nawet bez dojść to tylko 1 litr ci trzeba gdyby trzeba ci było z 50l to wtedy dojścia by się opłacały a tak na gume lub lizaka ci zostanie ![]() Co mają oznaczać te głębokie myśli w tym temacie?! Zamykam! Jak link wygaśnie to PW do moderatorni |