Sportowy gaźnik - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Usprawnienia (/forumdisplay.php?fid=20) +--- Wątek: Sportowy gaźnik (/showthread.php?tid=913) |
Sportowy gaźnik - romet50t1 - 08-06-2011 23:50:01 Witam . Mam zamiar kupić sportowy gaźnik do rometa 50 t1 . Gaźnik k60b . Pasuje do wszystkich rometów . I mam pytanie . Czy mój romet będzie dobrze chodził na tym gaźniku i czy będzie coś więcej mocy i czy będzie szybciej jechał . I może ktoś z was ma tanio taki na sprzedaż . Ale głównie mi chodzi o to czy będzie dobrze chodził i czy będzie miał więcej mocy i szybciej jechał . RE: Sportowy gaźnik - Tomasso94 - 09-06-2011 00:10:57 k60b to nie żaden sportowy gaźnik, to po pierwsze... pozatym: + troszkę większa moc + ciut lepsza prędkość a teraz minusy: - spalanie - wytrzymałość silnika - fajerwerków z tego nie będzie - wysoka cena gaźnika - bardziej nadaje się do czeskiego silnika podsumowując: Chcesz się w to bawić, to kupuj |