![]() |
elektryka help!!!!!!!! - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Problemy techniczne - Elektryka (/forumdisplay.php?fid=222) +--- Wątek: elektryka help!!!!!!!! (/showthread.php?tid=8024) |
elektryka help!!!!!!!! - se3@ - 04-10-2012 21:54:17 mam problem ze światłami i gaszeniem a tak dokładnie to z tylnim światłem raz było raz nie było a teraz zero nie świeci .a z gaszenie to problem bo nie chce gasnąc przekręcam przełącznik i nic proszę help . RE: elektryka help!!!!!!!! - Artur - 04-10-2012 22:14:05 Słowo "help" nie istnieje w języku polskim ![]() Założę się, że albo masz bardzo zużyte kable bądź złączki, albo się w stacyjce poodłączały jakoś, albo stacyjka się zużyła ![]() RE: elektryka help!!!!!!!! - barcelxxl - 04-10-2012 22:15:11 Pierwsze pytanie dobrze masz podłączone kable do silnika. Drugie to czy żarówka jest dobra. Rozkręć przednią lampę i zobacz czy się kable nie po odłączały. RE: elektryka help!!!!!!!! - Artur - 04-10-2012 22:25:16 Barceluxxl, jakby były źle kable do silnika podłączone, to przednie światło też by wariowało ![]() ![]() RE: elektryka help!!!!!!!! - se3@ - 21-10-2012 15:18:40 na razie jest dobrze kabel od tylńch świateł przylutowałem do kabla od przednich i jest dobrze a z gaszeniem to kabel przy silniku się oderwał. |